Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak szerintem nem érthető a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem nem érthető a viselkedése?

Figyelt kérdés
A páromat megkértem, hogy ne önkielégítsen, nagyon maximum ha én ott vagyok. Nagyjából 1 hónapja vagyunk együtt, szerintem minden férfi érti miért kértem meg. Megkérdezte, hogy miért. Szemléltettem neki egy szerintem tök érthető példával. “Képzelj el egy lufit, amibe minden alakalommal fújsz egy kis levegőt, ha megkívánod, ha minden alkalommal ki is szúrod utána, akkor csak úgy leereszt, de ha sokáig fújod akkor durranni fog, ha hozzá ér a tű.” Tehát szerintem tök érthető volt. Erre ő rám nézett, és azt mondta, hogy “hát az én lufim a te tűdtől még nem durrant ki, szóval lehet másik tűt kéne keresnem” erre mondtam neki, hogy vagy csak lehet hogy tovább kéne fújni azt a lufit és nem mindig kiszúrni. Erre közölte, hogy eddig nem igazán volt jó a szex, de gondolta, hogy össze kell szoknunk, viszont ha én nem kommunikálni, hanem őt korlátozni akarom, akkor szerinte ennek a kapcsolatnak így nincs értelme. Szóval eljutottunk oda, hogy szakítsunk. Ti értitek mi történt?🤷🏼‍♂️

2023. dec. 13. 11:13
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Én vagyok a férfi és ő a nő, bocsi, ha ez nem volt világos. Miért, más férfiak örülnek ha a barátnőjük maszturbál? Gondolom nem…
2023. dec. 14. 00:40
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha több és jó a szex, akkor felőlem csinálja amikor akarja. Minél jobban ismeri saját magát, annál jobb lesz közösen is. Ha én akarom, én is csinálom. Arról nem beszélve, hogy a nők nem olyanok, mint mi pasik, hogy akár 1-2 óra is kelhet egy újabb menethez.

De oda állni elé, aztán azzal kezdeni, hogy ne maszturbáljon, ahelyett, hogy megkérdeznéd, hogy azért csinálja-e többször, mert valami nem jó szexben, az elég gáz.. Pláne, így az elején, mikor láthatóan ő arra várt, hogy összeszokjatok, csak te nem érdeklődtél, hanem rögtön korlátoztad.

2023. dec. 14. 04:08
 13/15 Oldfire ***** válasza:
27%
Ha egy kapcsolatban valamelyik fél,önkielégitést végez, azzal a kapcsolattal baj van. Vagy nem kapta meg a libidójának meg felelő mennyiséget, vagy tényleg egy szenvedély beteg...Ajánlatos kukába dobni ezt a kapcsokatot. Mindketten elég furcsán próbáltátok le kommunikálni
2023. dec. 14. 05:10
 14/15 anonim ***** válasza:
#11 akármelyik fél is vagy (voltál) a kapcsolatban a párodnak tökéletesen igaza van! A helyett hogy rá koncentrálnál, próbáltad volna boldoggá tenni helyette hülye elméleteket gyártva le akartad korlátozni mint valami zárdában/kolostorban.
2023. dec. 14. 10:48
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Én örülök, ha maszturbál a nőm. Csoda, hogy valaki szóba áll veled. F 45
2024. jan. 1. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!