Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk lányok! Volt olyan hogy egy kapcsolatban csak azért maradtál benne mert valami extra jó volt az ágyban?
Írjátok oda a nemetek és a korotok.
Köszi..😊
Nekem 3 evet tartott egy ilyen kapcsolat. Pont abban a helyzetben voltam mint a kérdező. Vegul rajöttem hogy hiaba nem a típusom de megis belezúgtam, azaz függeni kezdtem tőle szexuálisan durván. Kiderult vegul hogy szarrá csalt engem es nem szeret. Parszor szakítottam vele, de 2 hét utan nem tudtam járni a nemi vágytól es senki másra nem vágytam. Oda jutottam hogy mar önmagam sem tudtam kielégíteni vegul kibekultem vele, aztan kezdtem rájönni h nagy csávában vagyok es pszichológus kell.
Most sikerult szakítsak 3 hónapja valahogy rá ettem magam de elet halál harc vlt azóta sem volt erőm helyettesíteni . Fogalmad sincs h mennyire nyakig bele vagy már zúgva, akkor tudod meg amikor rájössz esetleg h mas csaj is ugyanígy a szájába robban.
Ettől félek én is.
Az előző kapcsolatom csak 4 hónapig tartott.
Szerelmes voltam de nem gondoltam hogy ennyire.
Kivoltam nagyon sokáig.😔
Pedig a nő kicsit sem volt vonzó.
Nem rendes kapcsolatnak indult de egymásba szerettünk.
Csak neki elmúlt hamarabb mint nekem így lapátra tett.
Nem tűnt fel az első válaszomból?
🤔😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!