Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-20 körüli nőket kérdezném: melyik korosztály a legvonzóbb nektek szexuálisan?
Figyelt kérdés
Ha megindokoljátok miért, azt külön köszönöm :)2023. dec. 12. 14:17
A kérdező szavazást indított:
20 és alatta
21-25
26-30
31-35
36-40
41-45
46 és felette
31 szavazat
1/9 anonim válasza:
Azt miért nem írod le hogy te hány éves vagy???
3/9 A kérdező kommentje:
1. Nem torzítom a statisztikai adatokat a saját korom nyilvánossá tételével :D
2023. dec. 12. 14:46
4/9 anonim válasza:
hahóóóó igényes 49 éves vagyok hahóóó :D
5/9 anonim válasza:
Nekem nem kor függő így! Ha választani kene 20asok, de nagyon sok vonzó 30-40es nő is van!
7/9 anonim válasza:
18 vagyok.
30-40 a kedvenc korosztályom, de kapcsolat úgyse lehetne belőle. Főként azért preferálom őket, mert imponáló, hogy van egzisztenciájuk, tapasztalatuk, férfiasan néznek ki, bölcsebbek, illetve nekem elég nagy csúszás van a fejemben, sose volt apám, úgyhogy lehet, ez is rájátszik.
Privátot nem kérek, úgyse írok vissza, nem a gyakorin fogok ismerkedni.
8/9 anonim válasza:
Mintha csak én írtam volna a #7 választ.
9/9 ZsocaLatex&PVC válasza:
Köszi csajok,jól esik,hogy persze figyelek jól magamra és 40+os vagyok de a statisztika az mit mutat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!