Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha magyar feleségét nem valaszthatnatok, egyenlo feltételek mellet melyik nemzetbol vagy etnikumbol vinnetek haza feleséget?
Szláv nőt? Vagy németet,amerikait ?vagy arab esetleg Ázsiai nőt vinnetek haza ? Afrikai,indiai ?
Vagy egy jó magas szőke skandináv holgyet?
Tegyük fel hogy mindenki 18 éves és 75 mell méretű és érettségizett IQ átlagos színvonal
És nem szexre választasz hanem feleségnek gyerekeid anyjának is.
Akor ki ti melyik nemzetiségbol valasztanatok?
Én inkább szláv nőt mert ők is iszonyat jól néznek ki és kulturálisan se annyira más.
Orosz ukrán szlovák vagy horvát szerb .
Fehér bőrű kis kevert bombázók 😀
Skandinávok szerintem kicsit rondabbak vagyis nem mindegyik jó nő.
A németek is ugyan ez .
Arab vagy indiai nő kulturálisan túl más.
Kinai japán meg simán bevalalhato
Fekete nők annyira nem jönnek be
Latinok kihagytam de ok is elég egészségesek és vegulis kulturális különbség nem vészes.
Szlávok után ok a 2.dik nalam
4# ja de ne feled nem csak szex re kérdeztem amúgy engem is izgat sok Ázsiai de a nagyon dél kelet Ázsiai nők szerintem nekünk fehér férfiaknak már nem jók mint feleség. Csak szexre .
Koreai,kínai, japán meg simán szerintem együtt tudunk élni de délebi nőkkel nemhiszem.
Ha csak szexről lenne szó akkor az összeset kipróbálnám magyartól az eszkimóig, négertől a jegesmedvéig.
Igy kapcsolat céljából más ugye.. Mindig is vonzottak az ázsiai nők mint a Japán, Filippinó. Európai csajok közül a mediterrán spanyol lányok nagyon adják, de ha fontos szemszög lenne a kultúrális közelségis akkor valami közép-kelet európait. Szépnek találom pl az orosz szőkéket is
Elvileg az orosz nők a legszebbek második a milyeink ha átlagot nézünk.
Gondoljunk bele a keleti sztyepe elege kedvez a keveredesnek amitől jó lesz a genalomany.
A belterjeseg mint a sváboknal nem szép.
1. Japán (vagy más távol-keleti)
2. Orosz vagy ukrán
3. Francia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!