Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha magyar feleségét nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha magyar feleségét nem valaszthatnatok, egyenlo feltételek mellet melyik nemzetbol vagy etnikumbol vinnetek haza feleséget?

Figyelt kérdés

Szláv nőt? Vagy németet,amerikait ?vagy arab esetleg Ázsiai nőt vinnetek haza ? Afrikai,indiai ?

Vagy egy jó magas szőke skandináv holgyet?

Tegyük fel hogy mindenki 18 éves és 75 mell méretű és érettségizett IQ átlagos színvonal

És nem szexre választasz hanem feleségnek gyerekeid anyjának is.

Akor ki ti melyik nemzetiségbol valasztanatok?

2023. dec. 12. 13:24
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
55%
Vagy egy Japán nemes szépséget vagy egy szexi latin esetleg arab nőt
2023. dec. 12. 13:28
 2/27 anonim ***** válasza:
63%
Valami mediterrán kiscsajt. Mindenképpen fehéret, nem vonzanak sem az ázsiak, sem a feketék, stb.
2023. dec. 12. 13:35
 3/27 A kérdező kommentje:

Én inkább szláv nőt mert ők is iszonyat jól néznek ki és kulturálisan se annyira más.

Orosz ukrán szlovák vagy horvát szerb .

Fehér bőrű kis kevert bombázók 😀

Skandinávok szerintem kicsit rondabbak vagyis nem mindegyik jó nő.

A németek is ugyan ez .

Arab vagy indiai nő kulturálisan túl más.

Kinai japán meg simán bevalalhato

Fekete nők annyira nem jönnek be

Latinok kihagytam de ok is elég egészségesek és vegulis kulturális különbség nem vészes.

Szlávok után ok a 2.dik nalam

2023. dec. 12. 13:36
 4/27 anonim ***** válasza:
Fulopszigetekit kiprobalnek. Imeros szerint nagyon jo nok.
2023. dec. 12. 13:47
 5/27 A kérdező kommentje:

4# ja de ne feled nem csak szex re kérdeztem amúgy engem is izgat sok Ázsiai de a nagyon dél kelet Ázsiai nők szerintem nekünk fehér férfiaknak már nem jók mint feleség. Csak szexre .

Koreai,kínai, japán meg simán szerintem együtt tudunk élni de délebi nőkkel nemhiszem.

2023. dec. 12. 13:54
 6/27 anonim ***** válasza:
Középeurópait, vagy aki még a volt NDK-ban született, mikor német nyelvterületre kerültem, döbbenetes volt, hogy a nyelvtől eltekintve sokban hasonlít a gondolkodásunk, jó, én is a rendszerváltás előtt születtem. Vagy szlávot, egyszer volt páralkalmas kapcsolatom egy nyugat-lengyel csajjal, értelmes volt, kultúrált, de a szenvedély is benne volt. Fülöpszigetekiek, érdekes lenne, bizonyára némi kultúrális különbség lenne, de azért nagy a hatása a spanyoloknak, és később az amerikaiaknak. Afrikai sincs kizárva, egyszer volt egy dél-afrikai nőm, de pár nap után kiderült, hogy a világról mást gondolunk, és úgy forgatott mindent, hogy neki jó legyen, amikor érezte, hogy kezdem a türelmem veszteni, akkor meg megszelidült.
2023. dec. 12. 14:45
 7/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak szexről lenne szó akkor az összeset kipróbálnám magyartól az eszkimóig, négertől a jegesmedvéig.

Igy kapcsolat céljából más ugye.. Mindig is vonzottak az ázsiai nők mint a Japán, Filippinó. Európai csajok közül a mediterrán spanyol lányok nagyon adják, de ha fontos szemszög lenne a kultúrális közelségis akkor valami közép-kelet európait. Szépnek találom pl az orosz szőkéket is

2023. dec. 12. 15:38
 8/27 A kérdező kommentje:

Elvileg az orosz nők a legszebbek második a milyeink ha átlagot nézünk.

Gondoljunk bele a keleti sztyepe elege kedvez a keveredesnek amitől jó lesz a genalomany.

A belterjeseg mint a sváboknal nem szép.

2023. dec. 12. 17:35
 9/27 anonim ***** válasza:
Orosz csajt!!!
2023. dec. 12. 17:46
 10/27 anonim ***** válasza:

1. Japán (vagy más távol-keleti)

2. Orosz vagy ukrán

3. Francia

2023. dec. 13. 08:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!