Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg így megy a társkeresés a huszonéves csinos lányoknál?
Valaki igen, valaki nem.
Nekem a gyerekem apját 1,5 évbe telt, hogy kiheverjem. Mostani kapcsolatomnak ha vége lesz megint kell 1-2 év, hogy újra bízzak valakiben... monjuk én már átléptem a 3xet...
Bizony az átlagos 20-as csajok is kapják folyamatosan az ajánlatokat 30-40-es pénzes, sármos pasasoktól.
Ma pedig már eléggé elfogadott az, hogy a csajok 20-as éveikben pénzes, sármos palikkal vannak. Amikor 30-as éveik közepén szépségük hervadni kezd, akkor keresnek férjnek apuka típust.
Mostani fiatal lányokat én nem tudnám már nőnek nevezni és ezért nem is foglalkozok már velük. Én egy "nővel" nem pár évig vagy pár hónapig szeretnék együtt lenni hanem minimum 10 évig az legyen az alsó határ. Itt éppen annyi a probléma csak hogy a mostani "nők" erre a 3 dologra nem képesek: Őszintén és tiszta szívből szeretni, megbecsülni és értékelni a férfiakat és hűségesnek lenni hozzájuk. Bár ez sajna fordítva is igaz hogy a legtöbb pasi sincsen már köszönő viszonyban a hűség szóval és az őszinte szerelemmel sem.
Lényeg én a mostani lányokat nem tudnám nőnek nevezni nem hiába írtam a nő szót idézőjelbe. A nő az ott kezdődik nálam amit fentebb felsoroltam. "Őszintén és tiszta szívből szeretni, megbecsülni és értékelni a férfiakat és hűségesnek lenni hozzájuk"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!