Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen íze van a puncinak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen íze van a puncinak?

Figyelt kérdés
2023. dec. 10. 19:07
 1/9 Lazy Lover ***** válasza:
83%
Minden csajnak más
2023. dec. 10. 19:10
 2/9 anonim ***** válasza:
71%
Fincsi
2023. dec. 10. 19:27
 3/9 anonim ***** válasza:
21%
Méz ize
2023. dec. 10. 19:31
 4/9 anonim ***** válasza:
87%

Na, első, ne hazudj neki! :D

Nem hinném egyébként, hogy minden csajnak más, én voltam már egy párral, és szerencsére mindegyik igényes volt, így nem is nagyon volt ízük, kivéve annak az egynek, aki dohányzott. Na neki nem volt kellemes. Dohos íze volt, le kell írjam.

2023. dec. 10. 19:56
 5/9 anonim ***** válasza:
86%
Ha rendszeresen ápolt s igényes a csaj , akkor nagyon jó érzést nyújt , én legalább is teljesen beindulok tőle , érdekes hogy legjobban akkor , ha a csajnak hamarosan , de legkésőbb másnap megjön a menzesze .
2023. dec. 10. 20:08
 6/9 anonim ***** válasza:
10%
Kóstold meg..25N
2023. dec. 10. 21:56
 7/9 anonim ***** válasza:
76%
Milyen íze van a csokinak? Tudod máshoz hasonlítani? Na a punci is hasonló, punciíze van. A különbség, hogy amíg csokiról talán-talán, de a punciról tutira nem tudnál lemondani 😂
2023. dec. 10. 21:59
 8/9 anonim ***** válasza:
Hónapos döglött hal
2023. dec. 11. 03:01
 9/9 Meska4 válasza:
69%
Amikor a lány begerjed fel izgul talán akkor érződik a punci illat változás Nem taszító számomra hanem sokkal inkább feltüzel Mikor nyalom A párom szokta mondani imád engem szopni én meg imádom ha nyalhatom
jan. 15. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!