Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan csábítottad el az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csábítottad el az anyósod ?

Figyelt kérdés
2023. dec. 9. 13:24
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
81%
ha kúriafúria fúrd amíg kúrni hagy
2023. dec. 9. 13:30
 2/17 anonim ***** válasza:
91%
Én még csak az apósomat tudtam.
2023. dec. 9. 13:43
 3/17 anonim ***** válasza:
0%
#2. De gondolom nem ffi vagy?
2023. dec. 9. 13:45
 4/17 anonim ***** válasza:
72%
Nem csábítottam el.
2023. dec. 9. 13:49
 5/17 anonim ***** válasza:
3. Gondold.
2023. dec. 9. 13:49
 6/17 anonim ***** válasza:
71%
Nem kellett csábitani, egy büdös nagy rbanc volt. Mindig tette a szexuális megjegyzéseket. Egyik alkalommal mikor átmentem hozzájuk valamiért éppen hálóingben jött ki a wcről. Egyedül volt otthon, pasija nem volt, a lányával sem volt már túl jó a kapcsolatunk. Olyan szakitás előtti hetekben voltunk már. A nappaliban az asztalnak támaszkodva néztem ahogy jön a fürdőből a szobája felé, én meg gondoltam egyet, itt már nincs veszteni valóm megfogtam a kezét, magam felé húztam kicsit és valami olyasmit mondtam neki hogy lehet hogy fel fog pofozni azért amit mondok most de hónapok óta csak arra vágyom, hogy megcsókoljam és ágyba vigyem. Láttam kicsit meglepődött, majd kicsit zavartan vigyorgott és elindult tovább a szobája felé, de közben fogta a kezem. Már lépett kettőt én meg ott álltam még mindig támasztva az asztalt, a 2 lépés távolság miatt már nyújtva volt a kezünk és csak annyit mondott ne csak a szám legyen nagy, szokta hallani időnként elélvezni a lányát mert nem mindig voltunk csendben és kiváncsi lett mit tudok. Teljesült vele egy álmom, úgy állt a farkam mint egy betonkaró. 2 menetet nyomtunk kis időközzel aznap délelőtt.
2023. dec. 9. 13:51
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen anyósról nem tudok,de olyan apósról igen,aki a saját vejét dugta már egy éve, amikor lebuktak.

Szép cirkusz volt, egyszerre két házasság tört össze....

2023. dec. 9. 14:20
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

7

Én olyat tudok ismerősi körömből ahol a pasinak volt egy nője de egy nemi betegség közbe jött és igy derült ki, hogy nem csak a nőjét keféli hanem annak az öccsét is megdugja pár hetente. Abból is hatalmas balhé volt.

Srácot ütötte a nővére egyik oldalról, másikról az apja. Emberünket a csődört meg az egész család gipszbe akarta tenni. Egy faluban laktak. Amikor a helyi coop előtt összefutottak véletlen az hatalmas buli volt. Tört kocsi ablak, kéz, volt rendőr meg laza 150 falubeli akik mindi kimentek a hirre, hogy buli van a központban

2023. dec. 9. 14:32
 9/17 anonim ***** válasza:
Düh botránykezelés egyes. Szégyen xD
2023. dec. 9. 15:10
 10/17 mantis religiosa ***** válasza:
#8! Hajdú-Bihar?
2023. dec. 9. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!