Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csábítottátok már el kamaszkorotokban a barátotok/barátnőtök anyját?
Amikor kollégista voltam, egyszer behívott magához a takarítónő (50-es) a szobájába, hogy nem tudja kinyitni a cseresznyebefőttet. Segítettem, aztán leültetett és mondta hogy beszélgessek vele, mert nagyon egyedül van. Nekem nem esett le akkor ott, de azt hiszem akart tőlem valamit. Ki volt rakva a melle, elég méretesek, és nagyon nyájas volt. Tapasztalatlan voltam, nem vettem a lapot.
Elszalasztottam egy milfet 😂
Barátnőm szülei épp válás után voltak,és bár az anya sokmindent vitt de eléggé maga alatt volt. Álltalában náluk voltunk,és mivel különböző sulikba jártunk èn szinte mindig előbb értem hozzájuk. Az anyja pedig mindig elkapott és panaszkodott kb. mindenről.
Egy ilyen esetben a barátnőm felhivott,hogy aznap nem biztos,hogy tud velem normàlisan talizni mert (nem emlékszem mi volt).
Az anyja pedig panaszkodott...na mondom egy életem-egy halálom meg probálom!
Megfogtam a kezéit,és megkérdeztem:mikor baszál utoljára egy jót?
Kis hatás szünet (most vagy dugunk vagy felképel).
Pironkodva ide oda nézett,kissé félénken mondta:túl régen.
Megkérdeztem:segitsek ezen a problémán?
Ekkor felpattant és magával vonszolt a hálóban és olyat dugtunk mint az állat,minden lyukban mefodultam,és úgy szopott,hogy seggemből szedtemmki a lepedőt. Utána láttam,hogy valóban szívből mosolyog nem csak kényszer jopofi.
A barátnőm is megjött kicsivel miután végeztünk. Másnap meg emlitette,hogy nem tudja mivan az anyjával de mosolyog viszonylag vidám is.
Ahogy időnk engedte, egész boldoggá dugtam az anyját.
Azt szerettem a legjobban amikor megékdezte,hogy miben jobb a lányánál és miben rosszabb?
Aztán szakitottam a barátnőmmel de az anyját még utána egyetemig dugtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!