Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, melyik volt kamaszkorotok legizgalmasabb szexuális élménye?
Figyelt kérdés
Hány évesen történt? Most mennyi idősek vagytok? Köszi a válaszokat.2023. szept. 16. 11:51
1/6 anonim válasza:
Nem tudom, hogy te hogyan számolod, nekem a 17 még az. Akkor voltam első ízben nővel. Végzős voltam, ő meg a tanárnőm, 28 éves.
2/6 anonim válasza:
A kamaszkor végén 19 évesen amikor sikerült "elveszíteni" 😂
3/6 anonim válasza:
16 évesen amikor megfektettem a dögös nagymellű osztálytársnőmet
29/f
4/6 anonim válasza:
A legjobb barátommal kezdetben közös maszti, amiből szép lassan egymásnak besegítés, cumi, végül rendszeres oda-vissza popsiszex lett. Csodálatos időszak volt, de aztán érettségi után távolabb kerültünk egymástól.
5/6 anonim válasza:
Menjetek innen a homo kategóriába!!!
6/6 anonim válasza:
Nem volt kamaszkoromban szexuális élményem, és most sem tobzódok bennük.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!