Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori jelenség, hogy a 30-40 éves házas nők megkívánják a huszonéves fiúkat?
Nem akkora, hogy minden fiatalabb pasinak jusson egy ilyen nő...
Sok nőnek férfi kell és nem kisfiú...
Azert itt se mindegy a pontos kor. Egy 31 éves nő simán vonzódhat egy 28 éves fiúhoz.
Egy 48 éves viszont jóval kevesbé fog egy 22 éveshez.
Én 39 évesen lassan a 30 elejieket is "kisfiúnak" látom, még ha kifejezetten helyes se tudok rá ferfiként tekinteni.
Az a baj , hogy engem a nők sosem tartottak egy helyes srácnak , de az meg még nagyobb baj volt , hogy a természeti adottságaim végett , férfinak sem tartottak !
Így számtalanszor ki kosaraztak , vagy csak játszadoztak az érzelmeimmel.
Volt egy "elhitt barátnőm , aki mindig magához csábított , mikor nem voltak otthon a szülei .
Szerelmes lettem belé !
Aztán mikor jött 2 másik fiú , akkor simán engedte magát fogdosni nekik , én előttem , alá nyúlhattak neki a miniszoknyája alá , kidobhatták a melleit , amit össze , vissza puszilgattak neki , mind ezt én előttem ! - közben a lány , akit a barátnőmnek tekintettem , végig mosolyogva nézett rám !
Gondolhatjátok , mit éreztem ekkor !
Ritka, de en egyrol biztos tudok. Nem olvasok privatot, de valoban a most mar huszonevvel fiatalabbak izgatnak. Nem gyerekre vagyom, nem az egom fenyezem, ez van. Ja, es nem titokban leszbikus vagyok, de ugy erzem, aki idosebb, az tulsagosan ferfi, az mar nem erdekes. Csak negyven folott jott, elotte pont idosebbek tetszettek.
Igazabol kolcsonos a kemia. A libidom most ert oda, ahol a fiatal pasik vannak. Fiatalon nem a szex elegitett ki, az a reszet csak a tobbiert csinaltam.
"Mennyire gyakori jelenség, hogy a 30-40 éves házas nők megkívánják a huszonéves fiúkat?"
attól függ
ha csak úgy általánosságban teszed fel a kérdést, akkor az lesz a válasz, hogy semennyire, mert egy 30-40 éves nőnek férfi kell, nem pedig egy huszonéves kisfiú
de ha annak kapcsán merül fel, hogy átlagos 30-40 éves hetero férfiként igencsak kívánatosnak tartod a 20 éves bomba csajokat, akkor hirtelen mindenki bizonygatni kezdi, hogy fordítva is így van és 30-40 éves női szemmel is sokkal kívánatosabbak a huszonéves fiatal titánok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!