Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex 200 kg feletti nővel?
Figyelt kérdés
Volt már valakinek ilyen? Más is kipróbálná?
Engem nagyon izgatnak az ekkora nők.Bakancslistám első helyén van,hogy ilyen partnerem legyen.Imádom a hatalmas, puha női testet.
2023. dec. 7. 12:05
21/30 A kérdező kommentje:
Én nem azért vágyom ekkora nőre,mert mást nem találnék,hanem mert ez vonz,ez tetszik.Az extrém kövér nővel is lehet szexelni,de nyilván nehézkesebb,mint egy sovánnyal.
2023. dec. 7. 15:00
22/30 anonim válasza:
Sajnos nem ismerek ikyen nőt, a nax 120 kg volt, de én is szeretnék ekkorát
23/30 anonim válasza:
Bár nem vagyok pasi.De szerintem az már rengeteg súly,én se vagyok valami vékony,sőtt..De így is borzalmasan érzem magam emiatt.
24/30 A kérdező kommentje:
Valóban nagy súly,de tényleg ez vonz.Miért érzed magad borzalmasan? Nem szégyen,ha valaki kövér.
2023. dec. 7. 19:41
25/30 anonim válasza:
És ha nagyon sovány, attól undorodnál?
26/30 A kérdező kommentje:
Nem undorodnék,de nem vonzana.A hatalmas idomok tetszenek,a nagyon kövér nőket tartom szépnek.
2023. dec. 7. 20:43
27/30 anonim válasza:
a romák meg a feketék bírják a teltebb hölgyeket. nekem is inkább a max 65 kg jönnek be. imádom a kis ciciket.
28/30 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok se fekete,sem roma.Én meg a hatalmas,lógós ciciket szeretem.
Meg az óriási,terebélyes pocit,hatalmas popsit.A minél nagyobbat!
2023. dec. 8. 10:45
30/30 anonim válasza:
#27 vagyok, mielőtt bárki rasszizmussal vádolna.
még annyit a megjegyzésemhez, hogy ők a telt idomokat tartják szépnek, kívánatosnak ésvnincsbis ezzel semmi baj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!