Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex 200 kg feletti nővel?
Figyelt kérdés
Volt már valakinek ilyen? Más is kipróbálná?
Engem nagyon izgatnak az ekkora nők.Bakancslistám első helyén van,hogy ilyen partnerem legyen.Imádom a hatalmas, puha női testet.
2023. dec. 7. 12:05
11/30 anonim válasza:
Mekkora p.inája lehet egy ilyen nőnek?
13/30 anonim válasza:
Abból kijön 4-5 jo csaj. Csakis részletekben. Vagy legalább 4 méter magas legyen. 🤪
14/30 anonim válasza:
#11: Szerintem az semmivel sem nagyobb...csak bányászfelszerelés kell hozzá, hogy megtaláld.
15/30 anonim válasza:
Milyen büdös lehet, mert azért nem tud úgy tisztalkodni mint egy vékony nő.
16/30 anonim válasza:
A hasáról, combjáról fel kell hajtogatni a bőrös hájat, hogy megtaláld a p.ináját.
19/30 A kérdező kommentje:
Nem azért írtam ki a kérdést,hogy sértegessék az ekkora nőket.Szerintem egy extrém kövér nő is lehet ápolt,tiszta.Az,hogy izzadékonyabb,nem jelenti azt,hogy büdös.16-os:biztos furcsa,de engem vonz,amikor a nő pocija rálóg a p...cijára,s fel kell fogni.Hála istennek már volt ilyen hölggyel kapcsolatom.
2023. dec. 7. 14:30
20/30 anonim válasza:
120 körüli nővel volt esetem (igen, van amikor már annyira kiéhezett vagy főleg ha még ittál is :D). Hát akármennyire próbáltam odaférni a cerkából max. a kupak volt bent a többi elveszett a nagy zsíros s.gg farpofái között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!