Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maszturbáltatok már úgy titokban, hogy a párotok melleteket feküdt, aludt? És ha igen milyen gyakran csináltátok?
Figyelt kérdés
Férfi vagy nő vagy az is írd le.2023. dec. 6. 08:00
11/18 anonim válasza:
A barátnőm próbálkozik néha ezzel, de mindig rajtakapom. Azért elég feltűnő, hogy próbál normálisan lélegezni, meg még mellé remeg is. Ilyenkor mindig befejezem neki én kézzel, aztán az orgazmusa után dugom csak meg.
12/18 anonim válasza:
Igen. Férfiként volt ilyen alkalom párszor régebben. Nem volt rendszeresség benne, nem tudom hány ilyen alkalom volt összesen.
14/18 anonim válasza:
Felébred rá,inkább előtte verem ki.
15/18 anonim válasza:
igen, egyszer mert fáradt volt és elaludt szex után, én még kívántam nagyon, talán aludni sem tudtam, de másnap elmeséltem és mondta, hogy ilyenkor keltsem fel legközelebb
16/18 anonim válasza:
Volt rá példa néhányszor, de hullámzott a matrac és így lehetetlen...
17/18 anonim válasza:
párom mellett még nem csak ki birom várni, úgy már igen hogy valaki más aludt mellettem.
18/18 anonim válasza:
Bizony elofordult mar hasonlo ,de nyugodtan aludt tovabb
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!