Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért várják el a pasik az első randin a szexet?
Természetesen biztos van kivétel és nem minden férfi ilyen de sajnos az utóbbi időben csak olyannal ismerkedtem akinek már az első randin szex kellett volna.
Nincs a szexel bajom de úgy érzem rám akarják eröltetni már az első randin.
Legutóbb akivel ismerkedtem messze élt de mondta ő eljönne hozzám ès nem azért mert hátsó szándékai vannak majd a kocsiban már egyből rá akart venni az orális szexre és, hogy ő cserébe majd megujjaz...
Fogtam magam és hazamentem.
Nem lehetne előtte megismerni egymást? Ha nekem nem fér bele első randin a szex és le is tisztázzuk miért erőltetik?
Miért az első a szex aztán az ismerkedés?

Vagy jön magától az érzés, vagy nem. Ha igen, kölcsönös, akkor elvekből nem kell elutasítani. Ha nem, azt egy (érzelmi)kultúrált pasi is úgy érzi hogy nem.
Vagyis nem randidarabszám függő, hanem egytt töltött idő hossza és milyensége a döntő. Pl én nyáron este 6-kor megismerkedtem egy lánnyal, reggel fél 5-ig ettünk-sétáltunk-autóztunk-dunaparton kavicsokat dobáltunk-dumáltunk stb.
Aztán a lány mondta, hgy nem akar most egyedül lenni, felmehetünk hozzá, de csak úgy, hogy együtt aludjunk, így is lett, mert hulla álmosak voltunk. Majd 11-kor felébredve estünk egymásnak, totál happy volt ez így, délután 5-ig szeretkeztünk. Ebéd, kád, Martini, és hasonlók.
Pedig első randi volt.

17
Nem is írta senki, hogy tini lenne.
Köszönöm egyébként a válaszaitokat.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!