Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Meddig várjak még az első szexre?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig várjak még az első szexre?

Figyelt kérdés
Márciusban lesz 1 éve hogy együtt vagyok a barátnőmmel. Még szűz... viszont én ugy gondolom, hogy ennyi idő után már mi akadálya lehetne?
2022. jan. 14. 12:52
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezt hadd ne mi döntsük már el. Várj addig ameddig akarsz.
2022. jan. 14. 12:53
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Jó kérdés.. Hány éves a barátnőd??
2022. jan. 14. 12:56
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Csoda hogy ennyi időt egyáltalán kibírtál, mondom ezt nőként.

Beszélj a barátnőddel, kérdezz rá mitől fél.

2022. jan. 14. 12:57
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesek vagytok?Vallasos a lány?
2022. jan. 14. 13:02
 5/9 anonim ***** válasza:
86%
Én 17 éves lányként anno 3 hetet vártam (utána még 3 évig együtt voltunk). Inkább a kapcsolattal vártam, hogy megérjek rá. A szex része egy kapcsolatnak, ha egy év alatt se bízik benned, az nem a legjobb jel. Biztos le leszek szavazva, de ez elég komolytalan.
2022. jan. 14. 13:21
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha 14 éves a lány, akkor ne akard siettetni. Ha viszont már 18-20 körül van, akkor ha egy év után se fekszik le veled, akkor ott baj van.
2022. jan. 14. 13:53
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
életkortól függ, de egyébként ne a csóktól ugorjatok szexre, van közte sok lépcsőfok, amit mind szép lassan érdemes bejárni
2022. jan. 14. 14:36
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Na ez az ami teljesen egyénfüggő! Nem tudjuk hány éves, miért akar várni, miért nincs meg a bizalom, avagy esetleg milyen fenntartásai vannak a szexualitással kapcsolatban. Szóval éppúgy lehet belőle hogy már a jövő héten megtörténik, meg újabb egy év is.

Erre a kérdésre te és csakis egyedül te tudsz várni: mennyit ér meg neked a történet.

2022. jan. 14. 14:46
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy ha nem aszexuális a lány, akkor csókolózzatok, simogasd finoman ( ha engedi), arcát, haját, karját, kezét először, és egyre jobban lejjebb, nyak, mell, punciját ruhàn keresztül.Ha ez tetszik neki, vetkőztesd finoman, felülről, simogasd a mellét, ha látod, hogy élvezi, finoman közeledj az ujjaddal a a bugyija alá, a puncija felè… ha idáig elenged, akkor 1-2 találkozó és lefekszik veled.

Ha az elején ellök akkor nem vonzódik hozzád.

Nő vagyok.

2022. jan. 14. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!