Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány, akit izgatna, ha a barátja megengedné neki, hogy mással is szexeljen és ismerkedjen mellette?
Figyelt kérdés
Az nem jelentené azt, hogy nem szeret és nem kíván téged, csak egy fétis. :D2023. dec. 3. 15:50
1/8 anonim válasza:
Szerintem a legtöbb nő vevő rá, ha átbeszélitek jól a dolgot.
2/8 anonim válasza:
Anélkül is vevők rá, hogy ne beszélnétek meg…
3/8 anonim válasza:
2.
Mondjuk ez is igaz 😂😂😂
A legtöbb nőnek van vaj a füle mögött 😂😂😂
4/8 A kérdező kommentje:
Mondjuk ebben én is egyet értek második, csak ők nem feltétlenül fogják ezt neked bevallani. :D
2023. dec. 3. 16:11
5/8 anonim válasza:
Ha a páromat ez nem zavarná, megsemmisülne a férfiassága a szememben. Ha együtt vagyunk, akkor tudjon egyedül kielegíteni, vagy akkor inkább szingli vagyok és kalandozok.
6/8 anonim válasza:
Nekem meg engedi a párom, de nagyon nagyon ritkán élek a lehetőséggel
7/8 anonim válasza:
Biztos van… de az nem én vagyok. Engem szeret és ne engedje meg, hogy más használhasson. Szeressen és tiszteljen annyira, hogy én csak az övé vagyok és senki másé…
8/8 anonim válasza:
Volt ilyen pasim régebben..izgatott a szitu..25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!