Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedjek lánnyal?
Sok férfinak eléggé vonzó vagyok de lánnyal még nem voltam. Olyanokra gondolok akik nem fiúsan néznek ki. Általánosan mennyi bi lány van és hogy lehet felismerni?
Volt egy két alkalom amikor rámhajtottak de annyi ember előtt féltem felvállalni a dolgot.
21L
"Volt egy két alkalom amikor rámhajtottak de annyi ember előtt féltem felvállalni a dolgot."
Akkor még keresni se kell nagyon.
Buliban
Csomó csajt látok egymással smárolni
Én próbáltam itt ismerkedni, viszont nem jártam sikerrel. Általában hamar alábbhagy a beszélgetés, hiába van mögöttem szándék. A félelem nagyúr. Inkább személyesen próbálkozz, ha olyan szerencsés vagy, hogy próbálnak felszedni. Én nőies vagyok, éppen ezért sosem jön hozzám oda ismerkedési szándékkal senki. Gondolkoztam, hogy talán egy mintás táskával vagy valami aprósággal igyekszem felhívni magamra a figyelmet:) Talán próbálkozz hasonlóval
23N
Tetszik konkrétan valaki is? Vagy csak általánosságban beszélsz?
25 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!