Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire gyakori a gyantázott...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakori a gyantázott férfi intim?

Figyelt kérdés

Elől hátul full csupaszra gyantázva meddig marad sima?

Mennyire fáj?

Lányoknak bejön?

2023. dec. 3. 08:50
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Gyantazottal egyszer találkoztam, nekem nagyon bejott.
2023. dec. 3. 09:08
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én 40f vagyok járok rendszeresen. De a farok felett nem szoktam de alatta, zacsi gát és fenék belső mindig
2023. dec. 3. 10:06
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

KB 1 hónapig. Nem kellemes, de simán ki lehet bírni.

Inkább gyantáztatom mint borotválom. Időben kevesebb macera, és nem szúr ha nő a szőr.

2023. dec. 3. 10:34
 4/4 anonim ***** válasza:

Ahogy tudom egyre gyakoribb, bár azt mondom, hogy még mindíg ritka lehet. Tizenpár éve gyantáztatom magam intim kozmetikusnál. Elől-hátul full csupaszra. 6-8 hente kell menni, 4-6 hétig sima selymes, és a kinővő szőrzet is vékonyabb, ritkább és puha is. Már kellemetlennek sem nevezném. Az elsőre sem azt mondanám, hogy fájt, inkább csak kellemetlen volt. Előtte évekig borotváltam magam, és ezért a szőrzet eléggé megerősödött.

Feleségemnek nagyon bejön, imádja így!

2023. dec. 3. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!