Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire törvényszerű, hogy a feleség félrelép, ha a férj esetleg havonta csak 2-3 napot van otthon?
Figyelt kérdés
Külföldi, távoli munka miatt.2023. dec. 1. 13:17
1/14 anonim válasza:
Szerintem ez ember függő. A férjem kamionozik 15eve 2hetente jön haza. Soha nem csaltam meg.
3/14 anonim válasza:
Én két ilyen nőt is dugok. Nyilván a többinek is van aki ápolja. Szóval sok jóra ne számíts...
4/14 anonim válasza:
gerinc kérdése.
én sokkal jobban aggódnék azon, hogy úgy összességében rá fog-e menni a dolog, mondjuk évek múltán is párkapcsolatnak lehet-e nevezni a férj és feleség között fennálló viszonyt
5/14 anonim válasza:
Ez így nem házasság. Én nem lépnék félre, mert bele sem mennék ebbe. És nem a szex miatt. A párom legyen mellettem, éljünk együtt, vele akarok lenni a mindennapokban, hiszen szeretem. Ha havi 2-3 napra látom, az nem kapcsolat számomra.
6/14 NTBS válasza:
Szinte teljesen.
Ne legyünk álszentek.
Ahogy a férj sincs meg nő nélkül.
7/14 A kérdező kommentje:
Ja, én kívülálló vagyok, jelenleg párkapcsolatban sem élek. Úgy általánosságban kérdeztem.
2023. dec. 1. 13:41
8/14 anonim válasza:
Anyam huseges volt, apa (kulfoldon) volt az aki csalta
9/14 anonim válasza:
Szerintem ez 50-50.
Emlèkszem, hogy huszonèvesen beszèlgettem egy nővel akinek a fèrje kūlföldön dolgozott. Dugò partnert keresett a neten. Küldözgetett kèpeket, de vègül bem taliztunk. Egyrèszt messze lakott màsrèszt nem titkolta, hogy màr màssal is csalta meg a fèrjèt èn neg nem akartam 20-ik lenni, plusz lelkiismeretfurdalàsom volt mert làttam a fèrjèt pàr kèpen.
Kemènyen dolgozott miközben az asszony unatkozott ès dugott nulla lelkiismeret furdalàssal..
10/14 anonim válasza:
Van rá esély. Szüleim házassága is ezért ment szét. Apa külföldön kamionozott közben anya osszejart a főnökével.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!