Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A 30-40 közötti, anyjukkal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 30-40 közötti, anyjukkal élő férfiak csak prostikkal szexelnek?

Figyelt kérdés
2023. dec. 1. 11:06
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Hát van ilyen nő persze, de nem muszály ilyennel összejönni.
2023. dec. 1. 14:00
 22/34 anonim ***** válasza:
22%
#20-as hú de igaz. Hogy te egyántalán szóba jöjj neki legyen házad, kocsid, megtakarításod. 30 fölött minden randi olyan mintha egy vagyonnyilatkozatot kellene kitölteni. Ő mit tesz hozzá a kapcsolathoz? Egy tágracuccolt bucit, meg valami másik pasi gyerekét.
2023. dec. 1. 14:18
 23/34 anonim ***** válasza:
100%
..plusz az expasi problémáit. :)
2023. dec. 1. 14:23
 24/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem igaz, csak az anyjukkal.
2023. dec. 1. 15:19
 25/34 anonim ***** válasza:
én pasikkal szoktam 38f
2023. dec. 1. 17:22
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül, egy rokonom 42 éves az anyjával lakik mégis a feleségével szokott lefeküdni.
2023. dec. 4. 11:52
 27/34 anonim ***** válasza:

Tapasztalatból írom , hogy bizony a nők többségének nem jön be az , ha egy férfi az anyjával , szüleivel él együtt !

Azt mondják az ilyen férfiak , nem önállóak eléggé , felnőtt gyerekek !

Én is a szüleimmel éltem és élek , ezért nagyon sok , rengeteg nő dobott magától még mielőtt kialakulhatott volna közöttünk , bármilyen komolyabb ismeretség ! - esélyt sem adtak !

Volt 1-2 komoly kapcsolatom , de mindnek az vetett véget igazán , hogy én együtt éltem a szüleimmel !

Valamiért nagyon elítélnek bennünket , férfiakat ezért a nők .

Talán igazuk van , talán magukra kellene hagynunk a szülőket és élni a saját életünket .

Egy biztos , én sem mennék senki szüleihez , nem akarnék velük élni egy fedél alatt !

Viszont ha nem tudunk külön lakásban élni , akkor inkább sehogy !

2023. dec. 4. 19:52
 28/34 anonim ***** válasza:
27-es nem jobb saját lakásra gyűjteni mint hogy albérletre elköltsd azt a pénzt amit egy jó kertes házra gyűjthetnél? Az hülyeség hogy azt írod hogy nem önállóak, egyszerűen csak előre gondolkodnak mert saját házat akarnak.
2023. dec. 5. 06:30
 29/34 anonim ***** válasza:

28:

Én is azért maradtam a szüleimmel részben , mert tudtam hogy ameddig velük élek , többet tudok spórolni .

Tudod én azt mondom , 50 % ban nagy előny a szülőkkel élés , 50 % ban pedig hátrány .

A volt barátnőimnek is azt mondtam , hogy néhány évig bírják ki azt hogy a szüleimnél élünk , aztán ha jól spórolunk , lehet egy saját lakásunk , házunk .

De erőltették volna az albérletet , havi 100 000 Ft ért , úgy hogy kettőnknek volt összesen 500 000 Ft nk ( 2007 ) - ben !pl : akkoriban azért a 100 000 Ft még jó pénznek számított , több volt az értéke mint ma .

Nem tudtam meggyőzni a barátnőimet , először zsaroltak , hogy én nem is szerettem őket soha sem igazán , aztán szakítottak velem és kerestek olyan pasikat , akiknél már adott volt a saját otthon !

27 - voltam ...

2023. dec. 7. 00:01
 30/34 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez egyrészben hülyeség.

Ha pl van a 2 szülőnek egy 150-200 nm2 es kertes házaa, miért ne lehetne velük élni, pláne úgy ha egy gyermekük van.( úgyis az övé lesz)

Viszont ha egy 40nm2 es panelről van szó az más

(Nő voltam)

2023. dec. 11. 19:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!