Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyukák tartanak szeretőt?
Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy kisgyermekes anyukák tartanak e szeretőt? Ha igen, hogy fér bele az idejükbe?2023. nov. 30. 21:57
11/23 anonim válasza:
És aki azért tart szeretőt, mert a férj végignézte a szülést és elment a kedve az egésztől? Az az anyuka mit csináljon?
12/23 A kérdező kommentje:
#10 Nem, férfi vagyok. Csak érdekel a téma.
2023. dec. 1. 08:32
13/23 A kérdező kommentje:
#11 Akinek ilyentől elmegy a kedve az nem férfi. Én végignéztem az egészet. Tény, hogy nagyon durva látvány volt de ugyanúgy kívántam utána is mint előtte. Nem értem ettől miért menne el bárkinek a kedve?
2023. dec. 1. 08:35
14/23 anonim válasza:
Érdekes módon én is végig néztem a szülést, de semmit nem láttam ott mert egy lepedő ki volt feszitve. Kérdező, te hogy láthattál bármit is? Te voltál az orvos? Vagy hogy? Írd már le!
15/23 A kérdező kommentje:
Privátba leírom ha gondolod.
2023. dec. 1. 10:13
17/23 anonim válasza:
Nekünk nem volt lepedő... premier plánba láthatott mindent. Sőt ő vághatta el a köldök zsinórt.
19/23 anonim válasza:
lepedő császármetszésnél van, nem?
Sima hüvelyi szülésnnél csak útban lenne. Nálunk az első két gyerkőcnél (ők születtek kórházban) is látta a férjem az egészet.
20/23 anonim válasza:
A kicsi mellett még pont egy szeretőre van ideje és energiája minden anyukának. És néha megkéri apukát, hogy vidd már le a gyereket a játszótérre, amíg én fogadom a szeretőmet!
(Amúgy én a császármetszést is végig néztem, bár kicsit távolabbról egy üveges ajtó mögül.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!