Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok szaunázni? Nem feszélyez a meztelenség?
Törölközőt magamra teszek és nem
Amúgy meg megszoktam hogy megbámulnak mert húsfarkam van
#11 hát nem kéne lóbálni
Nekem vérfarkam van, aztán felforr benne a vér, ez van :/
De akkor sehonnan nem fognak kitiltani, hogyha pucéran megyek be?
Nekem teljesen ok, ha mindenki más is az lenne, de ilyen helyen még nem voltam. És furán érezném magam, hogy csak én vagyok pucér.
Meg félnék hogy közszeméremsértés miatt kitiltanak.
A legelső alkalommal még magamon hagytam a lepedőt, de azóta mindig leveszem és inkább ráülök, minthogy a derekamra tekerjem, szóval már egyáltalán nem feszélyez a meztelenség, főleg idegenek előtt. Ismerősökkel még nem voltam, lehet az kicsit furi lenne, de ha mindenki más is meztelen, akkor okés.
19-nek:
A szaunáknál ki szokták írni a szabályzatot a bejárathoz. Ahova én járok, az fürdőruha mentes. Ez azt jelenti, hogy adnak lepedőt és azt vagy magad köré tekered vagy magad alá teríted. az utóbbi módszer jobb, mett így a talpad alá is jut a lepedőből. Szóval vannak, akik eltakarják magukat és vannak akik meg teljesen meztelenek. Egyszer pont egyedül voltam bent, meztelenül, bejött a szaunamester vizet hozni, de nem szólt érte, tehát nem baj ha pucéran ül bent az ember. De ez persze helyfüggő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!