Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi volt a legerotikusabb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legerotikusabb álmotok valaha? Amire azóta is emlékeztek...

Figyelt kérdés

2023. nov. 30. 07:13
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Egy lány hátizsákja voltam, mint Yoda Luke hátán és úgy dugtam a csajtxD aki hordott engem magaval.

Szép élmény volt

2023. nov. 30. 07:17
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Valami piros leggingses milf nőt dugtam, de már nem emlékszem mindenre.
2023. nov. 30. 07:30
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Dugtam egy volt munkatársammal.
2023. nov. 30. 07:45
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Anyukám barátnőjével buliztam és leszopott a buliban mindenki előtt.
2023. nov. 30. 07:51
 5/8 anonim ***** válasza:
76%
Lábmunka egy munkatársnőmmel.
2023. nov. 30. 08:00
 6/8 anonim ***** válasza:
37%
Felizgattak, aztán otthagytak kielégületlenül.
2023. nov. 30. 08:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Összejöttem álmomban egy volt középiskolás osztálytársnőmmel, akit annak idején az idősebb pasik érdekeltek. Gondoltam, most már nem kell neki biztosan egy 80 éves, egymáshoz öregedtünk. Csak a mostanában már jelentkező merevedési zavarom aggasztott, vajon ővele is gond lesz? Reménykedtem, hogy most ővele, most hátha nem. Mert valahogy ő is fiatalabbnak nézett ki álmomban hatvan évesnél. Nem tudtam meg, mert az előjáték után felébredtem. Egyébként álmomban még soha életemben nem jutottam el senkivel a szexig. Hogy miért is van ez? Mert túl sokszor vertem ki nappal?
2023. nov. 30. 15:19
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy férfi kollégámmal szeretkeztem álmomban. Nagyon valóságosnak hatott. Meglepett, mert magam sem tudom, mit érzek iránta.
2023. dec. 2. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!