Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szex közben tényleg fontos a csiklóval is foglalkozni?
Figyelt kérdés
2023. nov. 29. 20:02
21/22 anonim válasza:
Fuuu már azt hiszem értem... te totál félreértetted a dolgot ezek szerint... nem orális szexről beszéltünk a 17es valaszolóval hanem arról, hogy ha a partnernek nagy a pénisze, akkor előjáték nélkül nem tudja betenni a vaginába csak úgy egymásnak esve. Fogalomzavarom nincsen, vannak átlagos hosszúságú, de vastag péniszek (60mm-es óvszert használ). És bármilyen hihetetlen, azért nekem ez tud kellemetlenséget okozni, nagyon tud feszíteni, ha nem vagyok elég nedves. Sőt, sajnos én azon nők közé tartozom, aki behatolásos aktus közben is ki tud száradni annyira, hogy fájdalmat okoz a vastag pénisze, mert annyira feszít. Többször is leállítottam már hogy nedvesítsünk egy picit közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!