Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szex közben tényleg fontos a csiklóval is foglalkozni?
11. Nagyon is szűk vagyok anatómiailag, szerencsére sose volt szétkefélt barlangnagyságú a vaginám.
De ha már így betámadtál a barlang kifejezéssel,tudd hogy semmi lekezelő nem volt a veleményemben, tényleg imádom a spontán szexet és meglepett ahogy írtad, nem folytatod a dolgot ha nem oráloznak rajtad.
Itt nem is az előjátékon volt a hangsúly , hanem a szerepvállalásról amire a partnered kötelezed. Emiatt volt fura. Ennyi :)
16. Mivel a páromnak nagy a mérete, ezért ha nem figyel oda én sínylem meg. :)
Szóval ha mondjuk orál nincs, legalább simogat és pocit ujjaz. Nem tudom a te párodnak mekkora, de ekkora mérettel random nem fogja benyomni, hogy fájdalmat okozzon. :)
Ráadásul több hónap volt megszokni. Voltak már hosszabb kapcsolataim, de mind kisebb méret volt, neki hosszú és eléggé vastag.
Ezért írtam a barlangot. Örülök, hogy te spontán tudsz tágulni. Én eléggé szűk vagyok és idő kellett míg megszoktam, de imádom. :)
Valószínűsíthető, hogy fiatalabb vagyok nálad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!