Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikro pénisszel is ki lehet elégíteni egy csajt? 20F
Nem lehet.
Ha felizgul a csaj kitágul valamennyit és máris nem érez semmit sem
Ha jól kompenzálja a hiányosságát akkor igen, de ez a péniszméret semmire sem elég, legtöbbször még a férfinak sem. Kielégíti a csajt szájjal, kézzel stb.,aztán kiverheti. Tartós kapcsolatra sok esély nincs. Ezzel a mérettel prostihoz pláne fölösleges menni, főleg azért mert a prosti nem szeretkezni akar.
10000-ből egy férfinak van mikropénisze(~9cm alatt), tehát kell lennie 10000 nőből egy olyannak akit az intim méret önmagában abszolút nem érdekel, nincs meg benne a töcskölés iránti ősi, olthatatlan vágy. Ha a zsák megtalálja a foltját, akkor a mikropéniszhez tartozó férfi is teljes életet élhet. A bibi csak ott van, hogy ezek általában nem a pozitív, életvidám emberek. Nem tud jól kompenzálni a szorongása miatt, vagy semeddig nem jutnak el, mert eleve olyan személyisége, viselkedése alakult ki a mikropénisze miatt, hogy bottal nem piszkálnák meg.
első bnőmbe én sehogy se fértem bele de még a kisujjam is alig
ha ez nem lenne elég még engem szidott le hogy nem csinálom jól.. teltek a hónapok.. és megcsalt majd elhagyott.
méghogy a nőknek nemcsak a szex számít :) még ő volt felháborodva.
hát nekem ez a tapasztalatom.
szerintem sajnos nem...
nőknek a feszítő szorító érzés is fontos ott lent... legtöbbjük ezt mondja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!