Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 éve együtt vagyunk a párommal. Sosem volt gond szex terén erre most pár hete megjegyzéseket tesz hogy túl nedves vagyok és így nem szeret annyira orálisan kényeztetni.. miért lehet ez?
Jesszusom. Ismerem az érzést, engem a férjem alázott meg hasonló beszólásokkal, viselkedéssel jópárszor.
Ez gyilkos dolog és rettenetesen rombolja az önbecsülést.
Mi az hogy túl nedves vagy? Nem is értem. Inkábbb örülni szoktak ennek a férfiak.
Nálunk - mint kiderült - ő évek óta úgy gondolja hogy végleg megromlott a kapcsolatunk, és javíthatatlan, szóval mi válunk. Hogy nálatok mi a helyzet, azt csak ti ketten tudhatjátok, de ez így hosszú távon ki fog csinálni. Lehetnek jobb időszakok, de ha elkezdett bántani, akkor az már felhőtlen nem lesz. Legalábbis én így tapasztaltam.
3. Nem jó a hasonlat!!
Talán a túl nedves a túl kemény farokhoz hasonló beszólás.
Eddig megfeleltél neki,s most meg "kifogások" jönnek tőle?
Vagy nem szeret,vagy más van neki,lehet,ezért tud viszonyítani,hogy Te túl nedves vagy neki,hirtelen,vagy esetleg már ún Téged!
Bármi is lehet a háttérbe,amit lehet,Te sosem tudsz meg,sztem kérdezz rá,s ha nem tud őszintén válaszolni,akkor LAPÁT!
Mert így elöbb-utóbb csak meg fog alázni Téged!
Örüljön neki, hogy ennyire nedvesedsz rá. A párod egy igazi paraszt lehet.
Én nagyon örülnék egy nagyon nedves barátnőnek.
Minnél nedbesebb annál jobb.
Nyalnálak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!