Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha több pénzem van, mint amit el tudok költeni, érdemes sugarbaby-kre áldozni?
Ez erkölcsileg helyes vagy helytelen dolog?
Valahol erkölcsösnek érzem, mert fiatal lányok életét könnyítem meg, másfelől sokak szerint az erkolcseiket rombolom.
11:
Puncson már tamogattam néhány rászoruló lányt, az egyik azt is engedte, hogy mindent levideozzak ☺️
Azóta már Dubaibol meg az Antillákról posztol és tobbtizezres kovetotabora van instan, szóval talán nem szerénytelenség azt mondani, hogy én indítottam el a pályán.
Előtte körmösként probalgatta magát és egy nem túl módos külvárosi barátja volt, akit még ki kellett játszania amikor velem találkozott.
13-14:
Minden lehetséges, az egyetlen feltételem, hogy az egyetemista lányotok jöjjön a pénzért, személyesen 🤪
De mindenki megnyugodhat, nálam minden csakis konszenzuális alapon megy, ez nálam alapelv. Ráadásul megkövetelem, hogy a 20. év be legyen töltve. Nem szürkezónázok.
Sok mindent lehet rám mondani, de hogy ne lennék korrekt, azt nem.
17
🤣🤣😋🙏
Atgondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!