Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan küzdjem le a gátjaimat? Vagy ti mit tennétek?
Regisztráltam egy társkereső oldalra, ahol gazdagabb férfiakat is találtam. Rám írt az egyikőjük, hogy nemsoká Magyarországra jön, és találkozhatnánk. Mivel szimpatikus a férfi, igent mondtam. Utána viszont megkérdezte, hogy mennyi pénzt kéne adnia egy randevúért, meg hogy szeretne támogatni... még nem írtam vissza neki, és kicsit félek, hogy mi van ha perverz, elkapok tőle valamit stb...VISZONT...nagyon szűkös helyzetben vagyok, elvesztettem az állásom és hónapok óta a megtakarításomból élek...a pénz nagyon kéne de egyúttal félek...mit tennétek a helyemben?
(Kvázás és egyéb trágár kommenteket nem kérek.)
Így ne fogj hozzá ha ideges és feszült vagy.
Mert ez nagyon meglátszik rajtad és nem jó vége lesz neki.
Hát csillagom a szomorú helyzet, hogy ha valaki k.rva akkor ne rinyáljon ha dugják 😃 Az STD-k vonatkozásában az óvszer csodákra képes, ha a perverzióktól félsz akkor előre letisztázod hogy nálad mi fér bele, meg mi nem.
Ettől még nem fogod jobban kívánni az ürgét, ugyanúgy pénzért fogsz dugni olyannal akit nem kívánsz. Szóval vagy lesz gyomrod ehhez a "munkához", vagy keress rendes melót. A te dolgod, te életed.
Tisztázzuk, elítélem amit tenni akarsz, de mivel úgyis erre vetemedsz, akkor már segítek, hogy ne az árokban köss ki:
Szerintem elsőre találkozzatok egy nyilvános helyen, beszélgessetek. Nézd meg, egyáltalán van-e szimpátia, normálisan viselkedik-e stb. Gondolom úgyis ő fizeti majd, választhat is helyet, de ne legyen túl messze tőled. Ne szállj be a kocsijába, ott találkozzatok.
Most nekem nem esik le, hogy dugás lett megbeszélve, vagy egyelőre csak annyi, hogy ő szívesen támogatna. Mert utóbbi esetben akkor nem 'kell' azonnal lefeküdni vele, lehet ismerkedni egy kicsit rendesen.
Ha nem akarod megkérni, hogy csináljatok szűrést, mielőtt dugópajtik lesztek (vagy most ez csak egy alkalom lenne? Nem világos), akkor mindenképp ragaszkodj a gumihoz. Az a baj, hogy az orál sem biztonságos így, mert azzal is szinte minden nemibetegség elkapható. Szóval ha nagyon felelősségteljes akarsz lenni (márpedig egy olyan férfi, aki gyakran prostizik, nagy kockázat), akkor előre megbeszélném vele, hogy csak gumiban és nincs orál.
Persze akinek nagyon kell a pénz és mondjuk nem bomba csaj, az nem nagyon tud válogatni. Én nem vállalnám a kockázatot az fix.
Ha találkoztok és nem a lakásodba hívod, hanem felmész hozzá/hotelbe, én vinnék valamit, amivel meg tudod magad védeni, ha rosszra fordulnának a dolgok. Ja és minimum egy valami barátnődnek mondd el, hogy kivel és hol vagy.
Tudom ez kicsit túl parázásnak tűnhet, de sose becsüld alá a férfiak brutalitását
Ja és legyen nálad pénz taxira, hogy ha bármi van és egyedül kell eljönnöd, legyen pénzed rá
Valamint a helyedben gyanakodva kezelném a pénz dolgot is. Inkább előre adja vagy bizonyítsa neked, hogy 'gáláns'. Ha tényleg pénzes a pasi, akkor neki ez természetes is lesz
N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!