Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan küzdjem le a gátjaimat? Vagy ti mit tennétek?
Regisztráltam egy társkereső oldalra, ahol gazdagabb férfiakat is találtam. Rám írt az egyikőjük, hogy nemsoká Magyarországra jön, és találkozhatnánk. Mivel szimpatikus a férfi, igent mondtam. Utána viszont megkérdezte, hogy mennyi pénzt kéne adnia egy randevúért, meg hogy szeretne támogatni... még nem írtam vissza neki, és kicsit félek, hogy mi van ha perverz, elkapok tőle valamit stb...VISZONT...nagyon szűkös helyzetben vagyok, elvesztettem az állásom és hónapok óta a megtakarításomból élek...a pénz nagyon kéne de egyúttal félek...mit tennétek a helyemben?
(Kvázás és egyéb trágár kommenteket nem kérek.)
"még nem írtam vissza neki, és kicsit félek"
Sose láttad, persze, hogy félsz. Sokkal nagyobb sérülést okozhat, mint amennyi örömöt vagy pénzt hoz.
Gondolj arra, hogy eredetileg miért is regisztráltál arra a társkeresőre. Mit szeretnél igazából? A pénz jön, megy. A sérülés megmarad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!