Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan küzdjem le a gátjaimat?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan küzdjem le a gátjaimat? Vagy ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Regisztráltam egy társkereső oldalra, ahol gazdagabb férfiakat is találtam. Rám írt az egyikőjük, hogy nemsoká Magyarországra jön, és találkozhatnánk. Mivel szimpatikus a férfi, igent mondtam. Utána viszont megkérdezte, hogy mennyi pénzt kéne adnia egy randevúért, meg hogy szeretne támogatni... még nem írtam vissza neki, és kicsit félek, hogy mi van ha perverz, elkapok tőle valamit stb...VISZONT...nagyon szűkös helyzetben vagyok, elvesztettem az állásom és hónapok óta a megtakarításomból élek...a pénz nagyon kéne de egyúttal félek...mit tennétek a helyemben?

(Kvázás és egyéb trágár kommenteket nem kérek.)

2023. aug. 29. 12:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
76%
Külföldi helyett inkább a puncson keress egy gazdag, támogatni is tudó magyar pasit! Ha már mindenképpen így szeretnél élni.
2023. aug. 29. 12:41
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
😂😂😂
2023. aug. 29. 16:32
 13/16 anonim ***** válasza:
Romáknál ez szokott működni, csak ott a csávókám (törvényes férj) átköltözik a kölykökkel nyaralni az anyjához pár utcával arrább, amikor jön a fejőstehén, és ha baj van, akkor páran kiszednek még a fejősből egy kis bánatpénzt is...
2023. aug. 29. 19:09
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is próbáltam már ilyent, bár nem éppen voltam korban ott. A személyes találkozásig sosem jutottunk el, mindig is féltem. Képet adtam volna el, de ott meg átvágtak. Csak óvatosan.
2023. aug. 30. 00:42
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

"még nem írtam vissza neki, és kicsit félek"

Sose láttad, persze, hogy félsz. Sokkal nagyobb sérülést okozhat, mint amennyi örömöt vagy pénzt hoz.

Gondolj arra, hogy eredetileg miért is regisztráltál arra a társkeresőre. Mit szeretnél igazából? A pénz jön, megy. A sérülés megmarad.

2023. aug. 30. 22:28
 16/16 anonim ***** válasza:
Mi lett belőle?
2023. szept. 9. 02:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!