Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/20 anonim válasza:
Nyugodj meg, más lány nő még egyszer sem. Olyan suna, büdös szaga volt a nőnek hogy majd elájultam. Heti 3x szokott tusolni mikor haját is mos. De elvárta volna hogy kinyaljam mikor pisis, döglött halszaga volt. Mondtam neki: takarodj..... igénytelen Ku.rva
12/20 anonim válasza:
HA éjszak csak alszik akkor felesleges fürdeni reggel.
13/20 anonim válasza:
Általában szinte mindenki így tesz.
14/20 anonim válasza:
Fürödjön egyszer alapból, meg szex előtt és után is. Az minimum 3 naponta.
15/20 anonim válasza:
Nyári melegben nálam is előfordul napi 1 vagy 2 zuhi biztosan, mert az olyan helyzet. De egyébként nem egészséges, ha heves izzadtság nem igényli. Egyéb különbséget kell tenni zuhanyzás és fürdés között. Fürdés szintén nem számít egészségesnek, ha a végén nem zuhanyzunk le. Mert konkrétan koszban fürdünk és visszakerül ránk.
16/20 anonim válasza:
Zuhanyzások mellett hetente egyszer fürdök, ami egyben van meditációval és relaxációval is.
17/20 anonim válasza:
Nem. Engem az se zavarna ha kimaradna egyszer-egyszer.
18/20 A kérdező kommentje:
Bocsánat, zuhanyzásról van szó.
2023. nov. 25. 11:14
19/20 anonim válasza:
Hányszor kéne? :o Egyszer fürdünk mi is, így is jó nagy a vízszámla és a gáz, nem is örülnék, ha 2-3 alkalommal akarna
20/20 anonim válasza:
Én reggel mikor felkelek, fogat mosok, majd lezuhanyzok. Nap végén mielőtt aludni megyek, szintén fogmosás, majd zuhany.
Fürdeni nem szeretek. Hajat pedig 3 naponta mosok, így egészséges a hajnak.
De nem hiszem, hogy ciki lenne a napi 1 fürdés.
19L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!