Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A popsi nyalás nagyon extrémne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A popsi nyalás nagyon extrémnek számít?

Figyelt kérdés

Feleségemmel teljesen normális szexuális életünk van. Nem rég kipróbáltuk popsiba is, csak óvatosan, lassan. Sikerült elélveznie, közben simogattam és ujjaztam. Ezért néha ezt a formáját is élvezzük a szexnek. Viszont amióta a popsiját is kényeztetem rászoktam, hogy kinyalom ott is, eleinte csak néha oda kalandozott a nyelvem… de annyira bejött, hogy mostanában direkt elidőzök sőt jó mélyen benyalok neki… azért kérdezem hogy extrém vagy sem mert időnként elhúzódik mintha szégyellné…

Kérdeztem, hogy baj-e de kitérő választ adott így most kicsit bizonytalan lettem a témában.

Szabad popsit nyalni?

Nők élvezik?

2023. nov. 24. 18:42
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
23%
Beteges, nem higiénikus hiába vagy tiszta. Remélem egyszer a pofádba fog fingani.
2023. nov. 24. 19:24
 12/21 A kérdező kommentje:

Hát a szavazás jelen állásában a férfiakat megosztja… a nők szeretik.

Persze miért is ne szeretnék…

2023. nov. 24. 19:46
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem

Férjem is szereti csinálni.33N

2023. nov. 24. 20:05
 14/21 anonim ***** válasza:
Ő is ki szokta nyalni neked orális szex közben?
2023. nov. 24. 20:37
 15/21 anonim ***** válasza:
Akkor számít extrémnek, ha nincs se megmosva, se kitörölve.
2023. nov. 24. 21:09
 16/21 A kérdező kommentje:

Nem a feleségem nem szokta kinyalni. De nekem fura is lenne. Én használom az ujjam a nyelvem….

Fura lenne ha kinyalna és ujjazna. Biztos van aki szereti de nekem fura lenne. Amúgy nagyon ügyesen orálozik nem kéne változtatni semmit. Szeretem ahogy csinálja ő is szereti csinálni nem kell hogy nyaljon is.

2023. nov. 24. 22:11
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
mi oda-vissza szoktuk egymásnak. :) Mondjuk, a pasimnak egészen különösen érzékeny és erogén zóna a gáttájéka meg a popólukja körül, szóval jól belegondolva, én jobban szeretek neki örömet okozni ott, mint amikor ő kényezteti az enyémet, azaz ha választani kellene a kettő közül, akkor inkább adnám mint kapnám. Szerencsére nem kell választani.
2023. nov. 24. 22:30
 18/21 A kérdező kommentje:

Hát ha neki jó… akkor jó.

Nekem fontosabb hogy teljesen bevegye, vagy ha éppen ahhoz van kedvem, örülök hogy lenyeli. De elkalandoztam. A popsi nyalás volt a kérdés. Szóval ahogy nézem szokta más is. Valahogy olyan izgató…

2023. nov. 24. 22:37
 19/21 anonim ***** válasza:
78%
Nem az a gond, hogy extrém-e, hanem az hogy rosszul érzi magát tőlle, közben. Így nem lehet csinálni, hogy a másik nem hogy nem élvezi, hanem megalázóan kellemetlennek érzi. A kitérő válasz az szerintem azt jelenti, hogy szégyenli, beszélni sem akar rólla.
2023. nov. 25. 00:57
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok, számomra kifejezetten izgató ha ott is nyal a párom.
2023. nov. 25. 06:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!