Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A popsi nyalás nagyon extrémnek számít?
Feleségemmel teljesen normális szexuális életünk van. Nem rég kipróbáltuk popsiba is, csak óvatosan, lassan. Sikerült elélveznie, közben simogattam és ujjaztam. Ezért néha ezt a formáját is élvezzük a szexnek. Viszont amióta a popsiját is kényeztetem rászoktam, hogy kinyalom ott is, eleinte csak néha oda kalandozott a nyelvem… de annyira bejött, hogy mostanában direkt elidőzök sőt jó mélyen benyalok neki… azért kérdezem hogy extrém vagy sem mert időnként elhúzódik mintha szégyellné…
Kérdeztem, hogy baj-e de kitérő választ adott így most kicsit bizonytalan lettem a témában.
Szabad popsit nyalni?
Nők élvezik?
Utolsó, pont egy prostival? 🤢🤮
Gratulálok. Egy igényesebb barátnővel ezt sokkal jobb lenne, nem gondolsz bele egy kicsit?
Prostival még dugni se szeretnék.
Ebben pont az a jó hogy a feleségem és ennyire közel vagyok hozzá.
😀😀szó szerint még a seggét is kinyalom …
Ez azért elég bizalmas mással nem csinálnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!