Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
31 éve vagyunk házaspárok, én 52 férjem 56 éves, sajnos inzulinos cukorbeteg, magas-vérnyomás, szív-érrendszeri beteg. nagyon jól ment a szex nekünk, de egy éve hirtelen elmaradt. Egyikőnk sem kezdeményezett.Mit lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Eleinte férjemnek még voltak jelei, hogy nem lett impotens, de aztán megszűntek ezek a jelek is, hajnalban sem jöttek elő. Én már abban voltam hogy férjem a betegségei miatt impotensé vált. Szeretjük egymást most is de, szex nélküliek az estéink éjszakáink.Ezt elfogadva éltünk tovább. Egyszer csak a számítógépezés közben bejött egy reklám szexfilm, szóltam a férjemnek nézze mi jött a számítógépemre.Néztük és láss csodát férjemnek olyan potenciát okozott, hogy neki álltunk szexelni, isteni volt, főleg egy év kihagyást követően.Másnap szexfilm nélkül próbálkoztunk nem jött össze.Aztán rájöttünk, hogy ha a férjem előtte szexfilmet néz akkor felizgulva nagyon jól sikerül a szex.Hát így tudunk szexelni.Mitől lehet ez? Mit javasoltok?2023. nov. 24. 07:44
21/24 anonim válasza:
Megunt. Érdektelen vagy számára, maradtál házvezetőnő.
Máskülönben meg a számodra negatív kommentet is el kell fogadni, nem csak a pozotívakat. Vagy Istenitsünk? Gondolom hogy 100 kg körül vagy, nem igazán arra vágyik a párod hogy egy ilyen súlyú nővel legyen együtt. Másra vágyik, de nem rád.
24/24 A kérdező kommentje:
21 magadból indulsz ki! Ha te 100 kg vagy, nem hinném hogy a párod valaha is megkívánna. Inkább idegenbe jár a tudtod nélkül.
2023. nov. 26. 08:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!