Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha engedem, hogy más férfival szexeljen a feleségem úgyhogy nézem közben, akkor is igazán szeretem ? Közös gyerekünk is van már. 36F
Miért ne szerethetnéd?
Amúgy meg az a lényeg, hogy ti mit gondoltok erről 😁
Miért ne kezdjük? :D Hogy lehet, hogy valaki nem tudja eldönteni, mit érez a saját felesége iránt?
A szexnek ehhez nincs köze. Attól, hogy többesben toljátok még lehet szerelem ugyanúgy, sőt, mások ettől még jobban szeretik egymást. Ez teljesen egyedi, de más helyetted nem fogja tudni megmondani...
Most kajak arról szavazzunk, hogy szereted-e a feleségedet? :D
Megszavaztuk, szereted, most jobb? :D
Miért ne szerethetnéd, te tudod mit érzel iránta nem mi.
Mindenesetre klubokban, privát partikon megszámolni nem tudom hány házaspárral találkoztam már akik hosszú-hosszú évek óta kinyitották a házasságukat a többes mókák irányába és boldogabbnak tűnnek mint valaha.
A dolog titka, hogy mindketten ugyanarra vágyjatok, ugyanazt akarjátok megélni - s hálás lesz mindkettőtök a másiknak, hogy együtt meg tudjátok élni. Ja és hogy tartsátok be az előzetes megbeszélt játékszabályokat.
Èn is így èltem több mint 10 èvig.Izgató volt.Aztán a nejem elkezdett kötődni egy bizonyos szexpartnerhez.Mèg a farka is kicsi volt,de rendszeresen dugtak.Akárhogy kèrleltem,veszekedtek, nem hagyta abba.Ès itt a nő dönt,hogy elmegy-e a találkozóra,hogy televerje valaki...Velem egyre inkább csak őutána lehetett szex.Aztán mèg úgy sem.Vègül elváltunk, nem azért a partner miatt,mert vele sem jött össze,hanem mert elhidegült a kapcsolatunk.
Szerettem nagyon,a feleségem,de maga a kapcsolat lett szemèlytelen, kiszámíthatatlan.Egy rossz napon lelèpett,ès ma már egy nála 10 évvel fiatalabb barátja van.Mèg ez is izgat valahol, sajnos.De tönkretette a családunkat, gyerekek,ház, minden borult.Ha a nő elkezd kötődni,akkor mindennek vége.Èn soha többé nem engedek ilyet.Keserves lecke volt.Azt gondolom a legtöbb nő elszáll magától,ès nem tudja kezelni ezt a helyzetet, ráadásul a tisztelet,ami minden kapcsolat alapja, ebben az esetben nevetséges gondolat.Hogyan tisztel ezek után a nőd? Szerintem sehogyan.Lehet azt mondja -mint nálunk is -,hogy ez legalább őszinte,ès mèg jobban szeret,de a nők egyszerűen nem így működnek.
Ha engedem, hogy más férfival szexeljen a feleségem úgyhogy nézem közben, akkor is igazán szeretem ?
akkor szereted igazán!:)
17-es!
Ez igaz,de a nőd előbb-utóbb nem fog szeretni.Eleinte igen,mert el lesz varázsolva a fasztól ami lehet jobb mint a tièd,de aztán a bèta cuckold sors nem sok jót tartogat.
Természetesen kívánom,hogy ne legyen igazam.
16-os voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!