Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kevésbé dekoratív lányok, akiket nem akar mindenki megdugni, ők hogy oldják meg hogy rendszeres nemi életük legyen? Rámenösebbek?
Figyelt kérdés
2023. nov. 21. 19:54
12/26 anonim válasza:
Sose volt.
Egész életemben aláztak a testem miatt. Egy idő után már késztétesem se volt hogy ismerkedjek, nem látom értelmét.
Hatalmas nagy tevhit hogy minden nőt megdugnak, jól hangzik de nem igaz.
13/26 anonim válasza:
Nagyon sok energiát kell belefektetnie egy magányos nőnek abba, hogy SENKI ne szólítsa meg egy szombat esti kocsmában vagy buliban.
14/26 anonim válasza:
Nem járok ilyen helyekre, de a környezetemben lévőketre is magasról tesznek a kinézetük miatt pedig ők nyitottak.
15/26 anonim válasza:
Szerintem én nem számítok vészesen csúnyának, de mégse érdeklődnek irántam a pasik.
16/26 anonim válasza:
#15 Járszbolyan helykre ahol egyáltalán ismerkedni szoktak?
Nem hiszem el, hogy senkinek nem jönnél be.
17/26 anonim válasza:
Vannak emberek akik a kutyának se kellenek, ez csak az tudja aki az.
Illetve a ronda embereknek is lehet önérzete.
Nektek hogy esne ha valaki csak szánalomból vagy részegen feküdne le veletek pedig ti komolyat kerestek?
18/26 anonim válasza:
#17 Iylen átlag férfinak lenni csak mondom. Nekünk még csúnyának sem kell lenni ehhez.
19/26 anonim válasza:
Ez megint egy káros általánosítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!