Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Ti vennétek lánytól használt fehérneműt, vagy volt már erre példa?
Figyelt kérdés
2023. nov. 21. 18:41
11/40 anonim válasza:
Ha ismerem személyesen a lányt, akkor igen. De akkor is csak azért, hogy segítsek neki.
12/40 anonim válasza:
Nem. Az csak egy darab rongy. Nöi bicikli ülést sem vennék,és hasonló dolgokat sem.Megértem hogy ez egyfajta fétis,de speciel engemnemérdekel.
13/40 anonim válasza:
Egyszer-kétszer próbáltam, és a lány ajánlotta, hogy küld képet a ruhájáról, erre írtam, hogy küljdön, és erre már nem jött válasz.
14/40 anonim válasza:
Volt egy "csaj" a neten árulta a bugyiját,videóit. Mikor mondtam veszektőle,de csak személyesen,gyorsan lekoptatott. Kamuszagú volt az egész.
16/40 anonim válasza:
Olyna zoknit vennék ami előtte a lábán volt egy ideig. Viszont csak személyes talival vagy úgy, hogy személyesen ismerem. Netes idegenektől nem mert lehet nem is volt hordva.
17/40 anonim válasza:
16#
Egyszer egy szép lány zoknija elérhető helyen volt hagyva és olyna illata volt mind eddig semminek. 😍 Bármit megadnék hasonlóért. Sokak hülyének nézik az embert de egyszerűen megéri a pénzt.
18/40 anonim válasza:
Nem mert szennyes ruha nem érdekel.
19/40 anonim válasza:
én vettem már párszor , volt ami jó volt , volt aminek semmi illata nem volt
20/40 gabor49 válasza:
harisnyat szoktam venni par ezerert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!