Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg vannak férfiak, akik nők használt, szennyezett bugyijaikat vásárolják meg?
Van itt olyan lány, aki adta már el a hordott piszkos bugyiját férfiaknak? És van olyan férfi, aki vásárolt már ilyen fehérneműt?
25/L
Én adtam (és adok is) el saját használt bugyikat. Kb 2-10ezer ft/db, mert nem mind1 mennyibe került mikor vettem + ugye a "szolgáltatás" díja :D anonim módon adom el nem tudom kiknek, átvételi pontra szoktam küldeni.
Aki akar csinál ebből is pénzt, nekem 2hónap alatt lett meg 300ezer forint.
ha ezt tudom én is eladtam volna már párat :o
24N
Ja rengeteg olyan balek van, aki másképpen sose érezné a punci illatát.
Úgyhogy hajrá csajok, itt a lehetőség, hogy ha undorítóak vagytok külsőleg, akkor is legyen pénzetek a retkes bugyikból. 😂😂
Elég sok fehérnemű fetisiszta van. Számukra direkt a használt fehérnemű a legnagyobb "gyönyör". Az indexen tematikus fórumok vannak. Van amelyik "szolgáltató" nagyüzemben nyomja az ipart, előtte-utána képek, vákumfóliázott áru a "zamat" megőrzésére stb.
Ha el akarod adni a használt fehérneműd találsz rá vevőt ezeken a fórumokon. Viszont arra készülj, hogy előtte-utána képet IS fognak kérni. Na meg arra, hogy a vevőjelöltek egy jelentős része kámforrá válik a kép és némi levelezgetést követően, esze ágában sem lesz ténylegesen vásárolni.
Én eladtam már, azt mondtam a palinak, hogy a hugomé. Kikbe vettem 200 ft ért, 8000 adott érte xd
25F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!