Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg vannak férfiak, akik nők használt, szennyezett bugyijaikat vásárolják meg?
Figyelt kérdés
Van itt olyan lány, aki adta már el a hordott piszkos bugyiját férfiaknak? És van olyan férfi, aki vásárolt már ilyen fehérneműt?
25/L
2020. dec. 29. 19:08
11/14 anonim válasza:
Én egyszer vettem ilyet neten keresztül, de b+ vonalkódos volt. Soha többet.
27/F
12/14 anonim válasza:
De még mennyi van! És i pénzt megadnak érte! Alap az egy napig hordott 4ezer. Aztán az extra kérések +1. Igy néha felmegy 8ezerre is. Számoljatok már! 250 forintos kinai bugyi, 4 ezerért! Persze a drágább márkás magasabbról indul. Már nem foglalkozok vele, de amikor árultam küldtem képet hogy rajtam volt a bugyi, persze a fejem nem látszott. Átvételi pontra előre utalással. Nekem is összejött a havi 150 simán. Már régen nem foglalkozok vele.
13/14 anonim válasza:
Én is vettem 5-6 csajtól de csak személyes átvétellel. Ez biztosított hogy valós nő hordta, illetve izgalmasabb is volt az egész, még nekik is. Előtte képet kértem a csajoktól hogy lássam őket. Az egyikkel a női mosdó előtt taliztam miután levette, és még frissen kaptam meg ;)
Ui: van csajom, csak izgalmas néha egy ilyen kaland :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!