Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Anális szexhez törvényszerűen előkészültök, tágítgatjátok vagy spontán szokott lenni, hogy szex és ha úgy van a pasi be is tolja?
Például előre készülést úgy értem, hogy a partneretekkel előre lebeszélitek, hogy ma vagy holnap anál lesz és akkor ti a popótokat kimossátok, tágítjátok vagy nincs is lebeszélve semmi csak jön magától mondjuk szex közben a dolog, hogy oda is berakja és akkor kész, utána megmosakodtok ha olyan lesz a dákó ha nem?
Nekem sosem volt, hogy a lány készülgetett volna, akikkel análisan voltam, mindnél spontán jött, hogy rakjam be oda közben vagy éppen megkívántuk egymást és akkor eleve már ha kérte, hogy most oda dugjam be, akkor oda dugtam. Nem tagadom, volt, hogy olyan lett a bráner kicsit, de lemostam és ennyi. Az élvezet számít amit kaptam, kit érdekel hogy olyan lett, a víz, szappan csodákra képes :) Ti hogy álltok ehhez?
Nekem nem menne spontán. Fontos, hogy tudjam, hogy tiszta, mert csak úgy tudom elengedni magam. Szóval lebeszéljük előtte, vagy ha én kívánom, akkor készülök rá. Olyan nincs, hogy betolja a farkát és kész. Tágítani kell. Ha van kedvem, teszek be plugot előre, de az a minimum, hogy ha be akarja dugni, akkor jusson ideje az előkészítésre is.
34N
Spontán. Mindig spontán.
Nálunk nincsenek ilyen egésznapos szeánszok soha, koplalással, beöntéssel, olajos masszázzsal, síkósítassal, ujjazással, plugozással, tágítással, stb.
Meg is ölné a hangulatot.
Csak nyálazás, és bemegy, mint ahogy a punciba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!