Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, kivertétek már valaha is a legjobb lánybarátotokra miközben róla fantáziáltatok?
Figyelt kérdés
2023. nov. 19. 20:07
11/22 anonim válasza:
Én nem csak kivertem rá, hanem szeretkeztem is vele! nagyon jó volt!
Volt olyan, hogy neki épp megvolt és nem akart szexelni és megkért, hogy a nővérét dugjam meg úgy, hogy Ő is ottvolt velünk az ágyban és végig nézte az egészet néha még csókolóztunk is. Imádtam azt az időszakot!
Sajnos megszakadt a kapcsolat.
46F.
12/22 anonim válasza:
Az exemből lett a legjobb lánybarátom. A kapcsolat nem működött, de a barátság igen. Szóval volt ennél cifrább is. :)
13/22 anonim válasza:
Làny baràtra nem.
Kollèganőre aki tetszett igen.
14/22 anonim válasza:
Igen . A középiskolai osztályfőnököm ről nagyon dögös sexy nő volt amikor suliba jártam olyan jó csöcsei voltak szép hatalmas mellei kicsit meg voltak ereszkedve de nekem ez jön be szívesen cumiztam volna a mellbimbóit
16/22 anonim válasza:
14-es!
Az osztályfőnököd volt a legjobb lány barátod?
17/22 anonim válasza:
egyetemen két nagy szerelmem van, és mindkettőre
18/22 anonim válasza:
17-es!
Téged hogy vettek fel egyetemre, ha egy mondatos kérdést nem értesz meg?
19/22 anonim válasza:
18-os: miért, te hiszel még a mesékben? Mert a lánybarát csak ott létezik. Meg akarjuk dugni a nôket, akik tetszenek, vagy szerelmesek vagyunk beléjük, és ha nem jön össze, az lesz a lánybarát. Ezt nem tanítják egyetemeken, ezt az Élet tanítja.
20/22 anonim válasza:
*Meg csak akarjuk dugni a nôket, akik tetszenek, vagy szerelmesek is vagyunk beléjük, és ha nem jön össze, az lesz a lánybarát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!