Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 28 éves vagyok, a férjem 30...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

28 éves vagyok, a férjem 30 éves, 9 éve vagyunk házasok két gyerekünk van. Az a gondunk a szexel, hogy a férjem előbb elélvez, mint én, amire én elélveznék a férjem pénisze már lank. Hogyan lehet ezen javítani? Így ez már nem jó nekem.

Figyelt kérdés
Eddig nagyon jó összhangban voltunk és jó élvezetes volt nekünk a szex,De már vagy fél éve küzdünk a fenti problémával.Mi lehet az ok? Hogyan lehetne visszaállítani a volt jó összhangunkat? Sajnos férjem ha felizgul nem tudja tartani és elmegy (elélvez) Miért?
2023. nov. 19. 19:40
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Igen azt is folytatjuk, a szakorvos is javasolta. Két hónapig kell alkalmazni a gyógyszert, és a spray-kat.A makk alsó részén a szelep túl érzékennyé vált, ez okozza a bajt a szakorvos szerint. De már mindennap jobb, kezd vissza állni a megszokott időtartam.
2023. nov. 23. 09:13
 22/24 anonim ***** válasza:
Milyen gyógyszert és milyen sprayt ajánlott a doki?
2023. dec. 13. 23:11
 23/24 anonim ***** válasza:
Hogy alakul a dolog? Megoldodott?
2024. jan. 8. 20:03
 24/24 anonim ***** válasza:

Engem is érdekel hogy alakult a dolog, illetve mi volt az amit a doki felírt.

Remélem rendeződtek a dolgaitok.

2024. jan. 23. 20:49
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!