Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 28 éves vagyok, a férjem 30...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

28 éves vagyok, a férjem 30 éves, 9 éve vagyunk házasok két gyerekünk van. Az a gondunk a szexel, hogy a férjem előbb elélvez, mint én, amire én elélveznék a férjem pénisze már lank. Hogyan lehet ezen javítani? Így ez már nem jó nekem.

Figyelt kérdés
Eddig nagyon jó összhangban voltunk és jó élvezetes volt nekünk a szex,De már vagy fél éve küzdünk a fenti problémával.Mi lehet az ok? Hogyan lehetne visszaállítani a volt jó összhangunkat? Sajnos férjem ha felizgul nem tudja tartani és elmegy (elélvez) Miért?
2023. nov. 19. 19:40
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
36%
Peniszgyurut probalta mar?
2023. nov. 19. 21:37
 12/24 anonim ***** válasza:
A párod ha elmegy, utána már nem képes kis idővel újra kemény állapotba kerülni és szexelni? 2.-ra feltételezem már tovább tart(ana) elmennie újra. De elég ha addig kibírja amíg te elmész.
2023. nov. 19. 23:17
 13/24 anonim ***** válasza:
49%

Ha itt valakinek orvos kell, az a kerdezo.

A masztizasrol le kell szokni, azert van ez a problemaja.

A 8-10 perc kamatyolas az nem korai magomles.

Az a behatolas utan azonnal lenne.

Ha a ferjed vissza tudja tartani, azt ne nevezd erolkodesnek, ez igencsak lekicsinylo szo.

2023. nov. 20. 00:37
 14/24 anonim ***** válasza:

Én párommal is volt ilyen probléma. Ezek segítettek akkor:

- óvszert használtunk, amiben ő sokkal tovább bírta (ha úgy alakult menet közben lehúzta)

- dupláztunk, orálisan kényeztetve semeddig nem bírja

- klasszik, ő kényeztetett előtte-utána máshogy

2023. nov. 20. 07:24
 15/24 anonim ***** válasza:
34%

A párod szerintem ha kielégítené magát egy nappal a szex előtt, akkor biztos, hogy nem élvezne el hamar.

Ha nincs szex pl, csak hetente egyszer a férfi biztos , hogy hamarabb el fog élvezni, mint te.

2023. nov. 20. 07:34
 16/24 A kérdező kommentje:
Általában minden másnap, vagy harmadnap van szex nálunk. Munkahelyet egyikőnk sem váltott. Próbáltunk már szinte mindent amelyeket javasoltok. Köszönöm szépen a tanácsokat.
2023. nov. 20. 09:50
 17/24 anonim ***** válasza:
Esetleg ne menjen el korábban.. ugye? Ha érzi, hogy közeledik akkor vegye ki vagy álljon le. Vagy előtte jól nyaljon ki, ujjazzon meg. Esetleg lehet utána is, ne magadat ujjazd hanem ő csinálja ha már nem tudott leállni időben. A másik, verje ki előtte egy órával mondjuk. Lesz ideje kicsit feltöltődni de nem lesz annyira kanos.
2023. nov. 21. 08:42
 18/24 anonim ***** válasza:
0%
Ne haragudj, de lehet, hogy szeret a férjed, viszont szerintem már nem kíván. Vagy a szexet már nem kívánja úgy egyáltalán. Szerintem ezt kár itt kérdezgetni, keressetek fel szakembert, mert valami oka van a változásnak és azt mi nem fogjuk megoldani.
2023. nov. 21. 14:40
 19/24 A kérdező kommentje:
Tegnap voltunk az ügyben jártas szakorvosnál. Vizsgálat gyógyszert és sprayt írt fel, kipróbálásra, és labort vizsgálatot kért férjemtől.Egy hónap múlva kell visszamenni, addig a gyógyszert és a sprayt is használni kell ami késlelteti a korábbi elélvezést.Már tegnap a sprayt használtuk a gyógyszerrel és hatást vettünk észre. Férjem amikor a sprayt ráfújta a péniszére sokkal később volt az elélvezésünk, szinte egyformán.Elég drága volt a gyógyszer és a spray 39 ezerbe került. De ha jó akkor nem számít mennyi.
2023. nov. 22. 14:30
 20/24 anonim ***** válasza:

Az nagyszerű, hogy kezd megoldódni a problémátok, de a gyógyszerek, spray-k szerintem hosszú távon nem tesznek jól.

Én javasoltam az edzést, tornát, szerintem ez igencsak hatásos tud lenni, hiszen ezáltal nő az állóképesség.

2023. nov. 23. 05:09
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!