Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 18 éves napi átlagosan hányszor szokott elélvezni?
Figyelt kérdés
Nekem fiatalabb koromban is, most is napi 1 volt az átlag. Ritkán több, ritkán kevesebb. Ha általában egy nap kétszer elélveztem, utána másnap tuti, hogy semmi nem volt. A szexre se vágyom. Szerintetek ez sík vagy kevés élvezés ebben a korban?2023. nov. 18. 16:20
1/7 anonim válasza:
????????
Tudnék rá egyébként normális választ adni, de amúgy ezt most miért kellett megkérdezned? Ennek semmi értelme.
Kit érdekel, hogy egy - egyébként full kanos - 18 tini hányszor veri ki, vagy dugja meg a barátnőjét egy nap? Mindenkinek magánügye, tehát nem hiszem, hogy normális választ fogsz kapni. Sok ilyet olvastam már, de ezt még mindig nem értem, hogy miért érdekel ez egyes embereket.
3/7 anonim válasza:
Én anno 16 évesen gyúrtam és úsztam ami feldobta a tesztót meg libidot
Ált egy nap 2x elélveztem de volt hogy 3x is
Most 27 évesen napi 1 megvan néha 2 is
4/7 A kérdező kommentje:
Akkor biztos jó izmos lehettél
Sokat csajoztál?
2023. nov. 18. 17:33
5/7 anonim válasza:
34 éves vagyok. Manapság is napi 2 kell, de van, hogy 3 évezés. 18 éves tiniként napi 3-4 volt, de 25 évesen volt egy fullos csaj akivel jártunk és napi 5 orgiám volt, 3 szex, 2x szopott még este. Sokat kondiztam, eléggé kigyúrt voltam és vagyok is, de már nem kondizok, nincs időm meló és család mellett.
6/7 anonim válasza:
Fiúk: 2-4x naponta, lányokat nem tudom.
7/7 anonim válasza:
Én nagyon sokszor, de én mondjuk nimfomán vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!