Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy 18 éves napi átlagosan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 18 éves napi átlagosan hányszor szokott elélvezni?

Figyelt kérdés
Nekem fiatalabb koromban is, most is napi 1 volt az átlag. Ritkán több, ritkán kevesebb. Ha általában egy nap kétszer elélveztem, utána másnap tuti, hogy semmi nem volt. A szexre se vágyom. Szerintetek ez sík vagy kevés élvezés ebben a korban?

2023. nov. 18. 16:20
 1/7 anonim ***** válasza:
81%

????????

Tudnék rá egyébként normális választ adni, de amúgy ezt most miért kellett megkérdezned? Ennek semmi értelme.

Kit érdekel, hogy egy - egyébként full kanos - 18 tini hányszor veri ki, vagy dugja meg a barátnőjét egy nap? Mindenkinek magánügye, tehát nem hiszem, hogy normális választ fogsz kapni. Sok ilyet olvastam már, de ezt még mindig nem értem, hogy miért érdekel ez egyes embereket.

2023. nov. 18. 16:27
 2/7 anonim ***** válasza:
94%
* 18 éves tini
2023. nov. 18. 16:27
 3/7 anonim ***** válasza:
95%

Én anno 16 évesen gyúrtam és úsztam ami feldobta a tesztót meg libidot

Ált egy nap 2x elélveztem de volt hogy 3x is

Most 27 évesen napi 1 megvan néha 2 is

2023. nov. 18. 17:00
 4/7 A kérdező kommentje:

Akkor biztos jó izmos lehettél

Sokat csajoztál?

2023. nov. 18. 17:33
 5/7 anonim ***** válasza:
94%
34 éves vagyok. Manapság is napi 2 kell, de van, hogy 3 évezés. 18 éves tiniként napi 3-4 volt, de 25 évesen volt egy fullos csaj akivel jártunk és napi 5 orgiám volt, 3 szex, 2x szopott még este. Sokat kondiztam, eléggé kigyúrt voltam és vagyok is, de már nem kondizok, nincs időm meló és család mellett.
2023. nov. 18. 17:59
 6/7 anonim ***** válasza:
91%
Fiúk: 2-4x naponta, lányokat nem tudom.
2023. nov. 18. 18:06
 7/7 anonim ***** válasza:
94%
Én nagyon sokszor, de én mondjuk nimfomán vagyok.
2023. nov. 18. 18:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!