Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van aki beleszeretett valamely...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van aki beleszeretett valamelyik rokonába?

Figyelt kérdés
2023. nov. 18. 11:34
1 2
 11/17 NTBS ***** válasza:
100%
Tetszett több is, de nem lett semmi belőle.
2024. febr. 12. 16:34
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
tini koromban az unokahugomba, de ezt normális esetben kinövi az ember, tizenpárévesen még oké, kicsit megbolygatják az embert a horomonok
2024. ápr. 8. 18:28
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Még tiniként. Jó párszor smároltunk is ,de több nem lett 😃
2024. jún. 18. 10:31
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Keresztanyám lánya, ki nem volt vér szerinti rokon, csak Anyám barátnőjének a lánya.Nem lett belőle semmi. Pedig szebb volt, mint az összes Magyar rémségkirálynő együtt! Smink nélkül!
szept. 2. 12:46
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Tiniként unokaöcsém tetszett, 1 év van köztünk, ő szerelmes is volt belém, sokat buliztunk együtt, és több alkalommal együtt aludtunk. Vér szerint nem vagyunk másodunokatesók, mert rokonom feleségének első házasságából született. Szexeltünk is párszor.
szept. 10. 17:07
 16/17 Bekecs Béla ***** válasza:
44%

Tesoval csak gumiba. En vagyok a legnagyobb. 4 en vagyunk 3 hugi ketto megvolt. Volt, hogy egyszerre a kettőt. A 3. Nem adta magát undoritonak tartott minket, bezzeg amikor rajta kapott minket nezte egy 5-6 percig egesz kozelrol...

Na mindegy tini kor szepsegei 😁

szept. 11. 12:33
 17/17 anonim ***** válasza:
63%
Unokahugomba minden volt csak titokban találkozhattunk aztán megbeszéltük ez igy nem mehet tovább szakitottunk. De irtó jó volt vele! Én hamar túltettem magam,de ő még sokáig reménykedett,hogy lesz fojtatás. 16-Bekecs Béla szerintem kamu!
okt. 5. 07:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!