Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ti milyen extrákat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti milyen extrákat engedtek az ágyban a pasitoknak, és hogyan beszélitek ezeket meg?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel több, mint 2 éve vagyunk együtt, együtt élünk. Az elején nagyon szenvedélyes volt a szex, aztán ahogy az lenni szokott, kicsit laposodott a dolog, és volt egy erős mélyrepülés, havi 2 szex és hasonlók. Az utóbbi hónapokban sikerült helyrehozni úgy tűnik, megint egyre jobbakat és gyakrabban szexelünk. De:

Alapvetően nem csinálunk nagy extrákat az ágyban, de van néhány dolog, amit az elején szinte magától csinált, kérni sem kellett, vagy ha igen, örömmel csinálta: spontán leszopott vagy kiverte nekem bármikor, szex közben nyalogatta a golyóim, ami engem nagyon izgat, ciciszex, arcraélvezés, kb ezek. Ezeket örömmel csinálta, úgy tűnt még ő is élvezi, én meg nyilván nagyon örültem ennek. Aztán idővel azt vettem észre, és most is így van, hogy már nem csinálja ezeket magától, és mikor szóba is hozom, akkor olyan arcot vág, hogy még a kedvem is elmegy tőle. Ha meg kérdezem, akkor meg azt mondja, de, gyere csináljuk, és nem lehet tovább beszélni vele ezekről a dolgokról, mert tereli a témát.

Én úgy gondolom, ezek olyan extrák, amik még beleférnek, főleg, hogy az elején úgy tűnt, örömmel csinálja. Talán csak megakart felelni az elején? Ti hogyan beszélitek meg ezeket a dolgokat lányok a pasitokkal, és mi az ami belefér egy hosszú kapcsolatban, és mi az ami nem? Mindig kérdezem, ő mire vágyna, de mindig azt mondja, hogy nagyon jó így ahogy csináljuk.Tehát viszonzok is mindent, amit szeretne. 30N 28F

2023. nov. 18. 10:18
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Az is kérdés, hogy mennyiben viszonzott ez az egész. A leírásból csak a női oldal felé való elvárások derülnek ki, az nem, hogy ez mennyiben van egálban (nem szexben feltétlen, hanem hogy a nő érzi-e hogy fontos).

Lehet, hogy a nő azért is hárít, mert egyoldalúnak éli meg a kapcsolatot, lelkileg nem érzi magát fontosnak, nem érzi hogy szeretve van, hanem csak hogy spontán a férfit elégítse ki - tehát hogy gyakran a szexről szólnak a dolgok, és ő nem él meg szeretetet a kapcsolatban. Lehet hogy ebbe belefáradt azért elutasító.

2023. nov. 18. 13:04
 22/26 A kérdező kommentje:

"Nekem női szemmel ezek amiket írtál nem olyan nagy extrák, szerintem teljesen átlagos vágyak."

Neked igen, de nem minden nőnek, az exeimnél sem volt mindnél alap. És én nem is vágyok ettől nagyobb extrákra, ezért emeltem ki ezeket. És mint láthatod, a jelenlegi kapcsolatomban sem feltétlenül alap már, pedig az volt.

"Lehet, hogy a nő azért is hárít, mert egyoldalúnak éli meg a kapcsolatot, lelkileg nem érzi magát fontosnak, nem érzi hogy szeretve van, hanem csak hogy spontán a férfit elégítse ki - tehát hogy gyakran a szexről szólnak a dolgok, és ő nem él meg szeretetet a kapcsolatban. Lehet hogy ebbe belefáradt azért elutasító."

Az a heti 2-3 alkalom jó esetben túlvan tolva szerinted? Nem akarok belemenni most ilyen lelki dolgokba, mert nem hiszem, hogy ez a gond, és nem is tartozik az alaptémához.

2023. nov. 18. 13:19
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

"Az a heti 2-3 alkalom jó esetben túlvan tolva szerinted?"

Nem erről beszéltem, írtam a lelki részt is, te a testi dolgokról beszélsz. Felvetettem csak dolgokat, de ez a válaszod kissé támadó.

2023. nov. 18. 13:21
 24/26 A kérdező kommentje:

23as

Csak visszatámadtam, mert te is betámadtál, hogy én biztos nem szeretem a barátnőmet és nem viszonzom amit ő ad nekem.

Mindegy, a lényegre téve, szerintem nem ez a gond, amit írtal. Próbálom kimutatni, hogy mennyire szeretem, úgy gondolom hogy sikeresen is, mert amúgy nagyon harmonikus kapcsolatban vagyunk.

2023. nov. 18. 14:02
 25/26 anonim ***** válasza:
18as igen nyugodtan írhatsz
2023. nov. 18. 15:03
 26/26 anonim ***** válasza:
69%

24: Semmi támadó nem volt benne, felvetés volt. Csak próbáltam rávilágítani a másik oldalra, mert az nem derült ki, hogy ő miért zárkózott. Nem tudom erre minek kellett visszavágni.

De úgy látszik nem lehet semmit felvetni, mert az rögtön támadás. Mindegy. Sok sikert!

2023. nov. 18. 15:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!