Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Előfordul ilyen, hogy emiatt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordul ilyen, hogy emiatt hiányzik egy nő, es marad meg évekig egy kapcsolat, mert a nő hajlandó anális szexre?

Figyelt kérdés
2023. nov. 18. 10:17
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:

Vagy oda több kell, hogy fennmaradjon, ÉRZÉSEK is és ragaszkodás ?

Megkérlek ne csak igen nemmel válaszoljatok !

2023. nov. 18. 10:18
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem van, simán nagy számok törvénye alapján. Biztos van, akinek ez minden, de ez nagyon nem az átlag.
2023. nov. 18. 10:25
 3/16 anonim ***** válasza:
Lehet. De egy idő után ez már kevés lesz, ez nem tart életben egy kapcsolatot.
2023. nov. 18. 10:30
 4/16 anonim ***** válasza:
97%

Te vagy a nő és félsz hogy elhagynak?

Én annyit mondok, hogy most lett vége egy hosszú kapcsolatomnak, ahol engedte seggbe néha. Nagyon sokat gondolok rá, hogy milyen jó lenne újra együtt. De őszintén szólva az eszembe se jutott eddig, hogy a seggbekúrása hiányozzon.

2023. nov. 18. 10:30
 5/16 A kérdező kommentje:

En is arra gondolok, hogy csak szeretheti is, ha több éve tart köztük

Nem, nincs ilyen ötletem hogy így fogjak meg valakit ! Mert képtelen vagyok erre

2023. nov. 18. 10:31
 6/16 A kérdező kommentje:
4 es, pedig lehet, hogy pont az hianyzik !
2023. nov. 18. 10:34
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Én nem maradtam senkivel anál miatt és nem szakítottam még anál hiánya miatt sem. Bár volt olyan lazább kapcsolatom ahol részben emiatt éreztem kevésnek a dolgokat, de nem csak ez volt ami kevés volt.

Baromi jó érzés, ha kellően bevállalós, perverz a partner, akár anál, vagy más dolgokra vevő, izgatja, de ez azért kevés egy komoly kapcsolathoz. Nekem többet kell kapni, érezni, mint csupán a szex.

2023. nov. 18. 10:55
 8/16 anonim ***** válasza:
70%

Igen az anál nagyban befolyásolta hogy eggyütt maradtunk !

f

2023. nov. 18. 11:16
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

En szeretem az analt, megis egyedul vagyok :D sok emberrel csinaltam, egyik se “maradt” es vege lett elobb utobb

31/N

2023. nov. 18. 11:28
 10/16 A kérdező kommentje:
Na ez csoda, 9 es
2023. nov. 18. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!