Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen egy erotikus masszázs?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy erotikus masszázs?

Figyelt kérdés
Az aktus egy "hivatásossal" kizárva, nem vállalnám be. Viszont abban nem látok kivetnivalót, hogy fizessek azért, hogy valaki levezesse a feszültséget. Tudom, hogy hülye kérdés lesz, de az erotikus masszázs mondjuk rosszlányok.hu-n hogy néz ki? Tényleg van masszázs része, amikor egy 50 kilós csaj próbál masszírozni? :D majd az 1 óra utolsó 10 percében kiveri? Nincs olyan szolgáltatás, ahol 1 órán keresztül csak a farkammal játszik?
2023. nov. 18. 00:14
 1/8 anonim ***** válasza:
20%
Nem tudom , létezik e ilyesmi a valóságban és ha igen , akkor hol .
2023. nov. 18. 02:14
 2/8 anonim ***** válasza:
31%
De, azt hívják szexnek. Te amúgy hülye vagy?
2023. nov. 18. 05:27
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Én voltam olyan helyen, ahol kifejezetten csak erotikus masszázs van. Fél órára fizettem. Csaj levetkőzött teljesen, bárhol fogdoshattam közben, ez fontos mert nem mindenütt van. Az első 10 percben finoman, ugyanakkor szenvedélyesen masszírozott mindenütt, közben a farkamhoz is mindig közelített. Hidd el, nagyon izgató tud lenni az is, mikor egy csaj tud rendesen masszírozni, és ilyen helyzetben játszik a testeddel. Utána elkezdte csak a farkam izgatni, mindenféle fogásokkal, kb 10 perc alatt el is élveztem, nem kellett több. És a maradék 10 percbe még masszírozott, nem zavart ki, és a farkam is simogatta, bár nem állt fel többet.

Szóval szerintem nagyon jó volt ez is, bár drága is volt. Biztos vannak olcsóbb helyek, ahol csak gyorsan kirázzák a farkad aztán tűnés. Ha neked 1 órán keresztül csak a farkaddal akarod hogy játszanak, érdemesebb lehet egy prostihoz menni, akivel megbeszéled, mit szeretnél.

2023. nov. 18. 06:46
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Voltam masszőrnél. Aktus tényleg nincs,masszázs van. Hasra feküdtem, a nő meztelen. A felénél szólt hogy forduljak meg. Kiverte, és szopott is. Amit te szeretnél azt is megkaphatod sztem. Előre lebeszélitek.
2023. nov. 18. 06:51
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Egy óráig biztos hogy nem kellene játszani vele.

A maradék 50 perc alatt mit csinálnál?

2023. nov. 18. 09:06
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon kellemes érzés.

Én egy negyvenes MILF-hez szoktam járni néha.

Teljesen levetkőzik és nagyon érzékien masszíroz. Testmasszázst is csinál. Kedvencem az, amikor a melleit végighúzza a hátamon és a seggemen.

Természetesen le is szop, de azt is olyan finoman és szeretgetve, hogy az valami hihetetlen.

Külön jó, hogy én is simogathatom, szopogathatom a melleit, nyalhatom a punciját. Igazából a csókon és azon kívül, hogy berakjam a farkamat a puncijába, mindent enged.

2023. nov. 18. 09:08
 7/8 anonim ***** válasza:
Lingam. Ott csak a farkaddal torodik
2023. nov. 18. 15:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Vulkánhàz masszázs szalon. Győrben, Pesten, Fehérváron, Sopronban, Szombathelyen tutira van. Én régen dolgoztam ott, én szakképzett masszőr vagyok. Most nem tudom hogy mennek ott a dolgok, de régen normális emberek jártak oda és normális csajok dolgoztak ott. Ott próbálkozz inkább Szerintem, ne a Rosszlányokos kurvák között.
2023. nov. 25. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!