Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes olyan nővel tovább ismerkednem akinek fontos a méter úgy hogy nekem nagyon kicsi?
Melyik politikus nőről van szó??? Donáth, Szentkirályi, Kunhalmi...🤣
Ugyanis a kategória...🤔
Az ilyen nőt még 18 cmvel is érdemes elkerülni. Akinek az a nyamvadt húscafat a legfontosabb egy férfiben, az keressen valami 22 cm-s, alkar vastagságú barmot, aki véresre szétszaggatja mindkét lyukát, és legyen boldog tőle.
De ezt a szitut én se ertem. Mondta hogy neki csak hány cm-től felel meg?? Vicces lenne egy olyan pasi is hozzá, aki meg "E" kosar alatt nem áll szóba nővel :D
Ha a méter számít akkor nem. 😄
Komolyra fordítva, ha értelmes emberek vagytok, akkor nem ezen fog múlni a dolog. Ismerkedhettek tovább és majd ha szexeltek utána elválik hogy működik-e vagy sem.
Alapból offolom az olyan nőket, akik az ismerkedés bármely szakaszában felhozzák a méret kérdést.
És nem azért, mert "kicsi" a farkam, hanem elvből.
Ott megszakad a kapcsolat!
Nálam ez ilyen, szóval neked is ugyan ezt tudom tanácsolni, offold a csajt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!