Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért "akar" szavak szintén...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért "akar" szavak szintén annyi férfi itt használt női bugyit venni, aztán ha fizetni kéne mind eltűnik?

Figyelt kérdés

Ne küldjetek ajánlatokat, nem árulok!!!

És mást sem akarok!

Pusztán kíváncsi vagyok.

Párom kiírt egy üzenetet és özönlöttek a levelek, mindenkit nagyon érdekelt. Leírta amit tudni kell a bugyiról, utána mire a fizetésre került volna a sor vagy hogy hova hogyan küldje mindenki eltűnt.

Ja meg képkunyerálás. Hát mégis hogy gondolják? Főleg fizetés nélkül ,de amúgy sem!!

[férfi vagyok, ne írjatok privátot]

2023. nov. 16. 12:09
 1/4 A kérdező kommentje:

Hát nem a nő eladó, csak a használt ruhadarabja.

Oké, hogy hordott legyen, ne tiszta, de jó hogy már egy nő nem fog szerepelni ilyen képen. Még arc nélkül sem.

2023. nov. 16. 12:09
 2/4 anonim válasza:
94%

Kép nélkül (rólam) adnék el én is, korom is passzol a fiatal kategóriába, de ez a tapasztalat.

Lesz*rom, a becsületem többet ér, mint hogy magamról lássanak bármit is.

Aki használt bugyit akar azt vegyen és kész.

Aki p*ncit az pedig menjen prostituálthoz. Ennyi.

2023. nov. 16. 12:12
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Miért akar itt annyi nő támogatót magának a szavak szintjén, aztán mikor megegyezünk, akkor meg eltűnik a p.csába?
2023. nov. 16. 12:27
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Mert kép nélkül FFI bugyi nem kell,te fogyatékos.
2023. nov. 16. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!